Gyomorforgató történet: megszülte, most pedig szoptatja gyermekét egy "transznemű férfi" (16+)

Evan Hempel fotója és története még a legedzettebb gyomrokat is megfektetheti. Az aberrált állat 2003-ban kezdte el szedni a hormonkészítményeket azért, hogy "végre férfi lehessen", de annyira azért mégsem, hogy eltorzított testét ne tudja felhasználni a szülés csodájának meggyalázásához.

Öt évvel ezelőtt Evan és barátnője közösen elhatározták, hogy Hempel leáll a tesztoszteroninjekciókkal, és megpróbálkoznak a mesterséges megtermékenyítéssel. Pár sikertelen próbálkozás után 2015-ben Evan teherbe esett (elnézést a világ legaljasabb kifejezésének használata miatt, de ez esetben nem lehet máshogy megfogalmazni – a szerk.), és idén tavasszal fia született.

Míg néhány "transznemű férfi" számára (értsd: női testüket hormonokkal megnyomorító perverzek) összeegyeztethetetlen lenne a "terhesség" a nemváltoztatás iránti vággyal, Evan volt annyira elfajzott, hogy számára egyáltalán nem jelentett ez problémát. „Szerencsejáték volt. Az azonban biztos, hogy nagyon boldog vagyok, hogy a testem képes volt erre” – nyilatkozta a Time magazinnak.

Mikor már rosszullétek gyötörték, a nyomorult beavatta főnökét, aki a beteg helyzetre szintén beteg módon reagált: azt mondta, ez valóban egy "nem szokványos szituáció", de "nagyon örömteli dolog", ami Evannel történik.

A szülés simán ment, minden rendben zajlott, Evan szoptatni is tudja gyermekét. Amikor a kicsinek már nincsen szüksége anyatejre, a "férfi" újból elkezdi a tesztoszteroninjekciókat, hogy mellei megint visszahúzódjanak. Mert ez a világ legtermészetesebb dolga. Mindenki boldog.

(Kuruc.info – Life nyomán)

"De hát én nő vagyok!" – közölte az állásinterjún a buzi – az üzletvezető röhögőgörcsöt kapott

A ferde hajlam térnyerése (II. rész) – Perverz propagandisták és a médiatúlsúly

A ferde hajlam térnyerése (I. rész) – Az aknamunka évtizedei; zsidók, pedofilok és hedonisták


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »