Gyomorforgató módon élcelődik a fideszes szennylap a volt ellenzéki jelöltön

Gyomorforgató módon élcelődik a fideszes szennylap a volt ellenzéki jelöltön

„Persze emocionálisan megérthető a ki-kitörő düh: Szatmárynak négy fia van, Vajdának három lánya. Ha már az ágyban nem tudott bizonyítani megpróbálta behozni e hátrányt a közéletben – hátha ott majd tökösebbnek látszik. Nos, egyelőre ez sem jött be”

– e sorokat vetette papírra Ferenci Zoltán, a XVI. kerületben, Zuglóban, valamint Csömörön, Kerepesen, Kistarcsán, Nagytarcsán és Szilasligeten ingyenesen terjesztett Helyi Hírek újságírója munkatársa a választáson alulmaradt Vajda Zoltánnal kapcsolatban.

Ha valakinek bármi kétsége lenne, mi motiválta az émelyítő, magára valamit is adó sajtótermékhez méltatlan fröcsögést, akkor vessünk egy gyors pillantást az online és nyomtatásban is megjelenő lap hátterére: a kiadó nem más, mint a Ferenci Kiadó Bt. (melyet a cikket jegyző Ferenci Zoltán és felesége, Ferenciné Szőke Katalin birtokol), a print változatot pedig a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Mediaworks nyomja.

Tehát kőkemény kormánypárti propagandalapról van szó, ami nem rest önszorgalomból utána nyúlni a veszélyesnek hitt ellenfeleknek, még akkor is, ha azok éppen a földön fekszenek a vereség után.

Hírdetés

A firkálmányban Vajda feleségéről és férjével közös társkereső vállalkozásukról is szó esik, hasonlóan gusztustalan stílusban:

„Az pedig már erkölcsi kérdés, hogy az igazság bajnoka, a kérlelhetetlen számonkérő hétvégenként átvedlik a társkereső sármos házigazdájának, s eredményes párkapcsolatok létrehozásával szolgálja a nemzet szaporodását, gyarapodását (a Rapid randi honlapja szerint Zoltán orgánuma leginkább Fábry Sándorhoz hasonló). Felesége, Ágnes a társkereső „randi angyala”, aki a sikertelen társkeresőket látja el hasznos tanácsokkal. El lehet képzelni, ilyen évtizedes tanácsadás után mi rémség keringhet a tudatában, de hát Vajdának annyiból igaza van, hogy valamiből élni kell – addig is, amíg meg nem bukik az Orbán kormány, s csak utána mehet vissza az államapparátusba szívbéli haverjaival, akikkel 2010 előtt romlásba döntötték az országot. De hát neki erre még egyelőre várni kell… Vajda egyik plakátjára kézzel felírta valaki, hogy Görény. Önök szerint a hűtőre gondolt?”

Saját hisztérikus időskommandója trollkodta szét a fideszes jelölt sajtótájékoztatóját

Orbánék minden jel szerint nem fogadják meg régi nertársuk, Bencsik András tanácsát, aki a hódmezővásárhelyi fiaskó után az „elemi iskolai szintű sorozást” és migránsozás felfüggesztését javasolta. Németh Szilárd 15 ezer bevándorló Csepelre telepítéséről hallucinál, Szatmáry Kristóf és a fideszes polgármester, Kovács Péter pedig a 16.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »