Gyomorforgató, amit Gyurcsány művelt

Ha valaki nem emlékezne rá, a Hír TV Főhős című műsora felidézte, hogyan viselkedett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján. Bőven van miből válogatni, így nehéz eldönteni, melyik volt Gyurcsány Ferenc leghányigerkeltőbb megnyilvánulása miniszterelnökként. Azt mindenesetre gyomorforgató volt látni, amikor a komcsi Apró családba benősült pojáca-miniszterelnök az 56-os emlékműnél letérdelt az 56-os mártírok előtt, miközben…

a kormányellenes tüntetések egyik helyszínén, az Astoriánál a rendőrökkel gumilövedékeket lövetett a tömegbe.

Akkoriban más idők jártak, Brüsszelt nem érdekelte a rendőrterror, nem ígért segítséget az áldozatoknak, nem merült fel Magyarország kizárása az Európai Unióból.

Hírdetés

Soros György szervezetei, a TASZ, a Helsinki Bizottság, az Amnesty International sem tiltakoztak, mint ahogy a balliberális értelmiségiek sem szólaltak fel az erőszak ellen.

Sőt, mi több, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök maradhatott. Nem hatották meg a törött karok, a betört fejek vagy a kilőtt szemek, azt írta a blogjában, hogy lenyűgözte az a szakszerűség, ahogy a rendőrség tette a dolgát. Később ezt a bejegyzést törölte.

A budapesti rendőrfőkapitány, Gergényi Péter is megkapta jutalmát, kitüntetést vehetett át Demszky Gábor főpolgármestertől.

hírtv.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »