Gyökértelen sokaság kell!

Fricz Tamás politológus szerint bár egyre több európai tagállam kormánya látja be, hogy nem terhelheti tovább a saját lakosságát, amely egyre inkább ellene fordul, azonban a globális elitkörök és a hozzájuk kötődő szervezetek továbbra sem mondanak le a bevándorlók Európába való telepítéséről. De vajon miért akarják a globális és brüsszeli elitkörök mindenáron kiforgatni a sarkaiból Európát? Erre válaszul újra és újra felbukkan Richard von Coudenhove-Kalergi neve, aki 1923-ban megindította a Nemzetközi Páneurópa Uniót.

Kalergi céljai kísértetiesen hasonlítanak azokra a törekvésekre, amelyek egyfelől a brüsszeli elitet, másfelől pedig a Soros György mögött is álló globális köröket jellemzik napjainkban.

Kalergi Páneurópa című művében úgy fogalmaz: „A kiemelt nemzeti érzületű emberek konfliktushoz, az háborúhoz, az pedig káoszhoz vezet.”

Hírdetés

Vagyis a nemzeti érzés káros, elvetendő, ehelyett kell létrehozni a szuperföderális rendszert. A Praktischer Idealismus című könyvében különös hangsúlyt helyez arra, hogy a jövő Európáját nem az őshonos népek birtokolják majd, hanem egy kevert fajú, embertípus, amely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az „eredménye”.

Ennek érdekében Európa népeit színes népekkel – ázsiaiakkal, afrikaiakkal – kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli, gyökértelen sokaság.

Kalergi igen nagy befolyásra tett szert a 20-as évektől kezdve, mozgalmához pedig meghatározó európai politikusok csatlakoztak.

Magyar Idők


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »