Gyilkosság Csepelen: Kalányos "szóváltó" Csabát keresi a rendőrség

Gyilkosság Csepelen: Kalányos "szóváltó" Csabát keresi a rendőrség

A budapesti rendőrök azonosították és elfogatóparancsot adtak ki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 24 éves román állampolgár ellen, aki a gyanú szerint megölt egy férfit Csepelen.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. február 22-én 0 óra 11 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapest XXI. kerületében, a Rákóczi Ferenc utcában egy férfit "előzetes szóváltást követően" bántalmaztak. A férfi a helyszínen a mentőszolgálat szakszerű ellátása ellenére életét vesztette.

A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást, és a helyszínen a nyomozók szemlét tartottak. A rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 24 éves Kalányos Csaba román állampolgárt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya a Police.hu-n kéri, hogy aki a felvételen látható Kalányos Csaba tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »