Gyilkolt az őrjöngő néger „antifa” Austinban

Újabb terrortámadást követett el egy önjelölt „antifasiszta forradalmár” Austin városában, a Texasi Egyetem campusán. A fekete bőrű Kendrex J. White négy diákot megkéselt, és többeket bántalmazott, főleg nőket. A megszúrtak egyike, egy 19 éves hallgató a támadás következtében meghalt.

Az őrjöngő bűnöző a szemtanúk elmondása szerint kifejezetten azokat kereste, akik valamilyen görög betűt viseltek ruházatukon. Többeket arra szólított fel, hogy mutassák meg, milyen pólót viselnek a pulóverük alatt. A görög betűk (pl. lambda, kappa, pi) ugyanis az egyetemi testvériségi szervezetek jelképei. Az utóbbi időben Amerika-szerte egyre erőszakosabbá váló antifa-mozgalom vezetői alig egy héttel korábban „rasszistának” és „fehér szupremácistának” minősítették ezeket a szervezeteket. Ezt követően számos egyetemen jelentek meg fehérellenes gyűlöletkeltő sprayfeliratok, mint például „Halál a testvériségi fiúkra”, de a kommunista sarló-kalapács is gyakran felbukkant.

Hírdetés

A fősodratú média mélyen hallgat az esetről, csakúgy, mint a néhány héttel ezelőtti fresnói tömeggyilkosságról, amelyben szintén egy néger bűnöző ölt meg fehéreket a „faji háború” nevében


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »