Gyertek ki, kinyírom az egész családodat, elvágom a torkodat – üvöltötte Lakatos Béla

Lakatos Béla, Ács cigány származású volt polgármestere a baloldali lapok új sztárjává lépett elő, de a helyiek elmondásai alapján egy erőszakos, dühöngő és meglehetősen agresszív kép rajzolódik ki róla. Ács korábbi polgármestere a hétvégén ámokfutást rendezett a városnapokon. Az önkormányzat épülete elé narancssárga festéket locsolt, majd az intézmény előtti parkban megpróbált autóval elütni egy fiatal párt, akinek a férfi tagját már korábban többször halálosan megfenyegette.

Mindezek után, belekötött egy családba, akiket szintén bántalmazott, sőt többször is megpróbálta elütni a család férfi tagját, akiről később azt írta, hogy “szívesen inna a véréből.”

A volt polgármester közösségi oldalán, – a baloldali média segítségével – megpróbálja rasszista és politikai inditatású támadásnak beállítani az esetet, de a helyeik beszámolója szerint ez egyáltalán nincs így. Sőt a fideszes szálat is azért keveri bele a történetekbe, hogy nagyobb hírverést kapjon az elmebeteg ámokfutása.

Sikerült felvennünk a kapcsolatot azzal a férfival, akit megpróbált elgázolni, az ő beszámolójából kiderül, hogy a mentálisan sérült férfi terrorizálja mindazokat, akik nem értenek vele egyet.

Nagy Tamás elmondta, hogy: “Egyik ismerősöm hívta fel a figyelmemet szombaton délelőtt, hogy a reggeli órákban Lakatos Béla “véletlenül” elejtett egy liter narancssárga festéket a polgármesteri hivatal előtt, melyre egy Facebook bejegyzésében hívta fel a figyelmet. Kíváncsiságból mi is elsétáltunk arra a párommal. Lakatos Béla behajtott a polgármesteri hivatal előtt lévő parkba és közelített felénk. Nem úgy nézett ki, mint, aki meg akar állni, így két fa köze ugrottunk félre, majd elmentünk a helyszínről, nem akartunk semmi konfliktusba keveredni. Lakatos Béla aztán megállt kicsapta az autója ajtaját és elkezdett erős hangon ócsárolni engem, hogy “kitaposom a beledet”… Meg vigyázzak bele ne szakadjak az öklébe. Ahogy hallottam ezután ment el a pénzásási városrészre, ahol újabb balhé következett.”

A második helyszínen Tóth Lajosnéba és az ő családjába kötött bele. Lakatos, közösségi oldalán azt hazudta, hogy lapáttal verték meg, de a szemtanúk szerint ez egyáltalán nem igaz. Sőt az esetről az általa mellékelt képen csak egy nagy toka látszik, sérüléseknek nyom sincs. Istella Lajos, a másik sértett, a 888 megkeresésére elmondta, hogy szombaton megállt a házuk előtt és a következőket üvöltötte. Gyertek ki, kinyírom az egész családodat, elvágom a torkodat.”

A sértett fél megpróbálta felvenni videóra, de kiütötte a telefont a kezéből, majd rávágott a családját védő férfi vállára, mindezek után megpróbálta elütni az autójával, Lakatos mindezt egy 9 éves kislány szeme láttára tette, aki közben sokkot kapott, ekkor István reflexből adott neki egy pofont, ami aztán hivatkozási alap lett a baloldali újságoknál. Persze az előzmények szigorú elhallgatásával több lap is arról írt, hogy szegény Lakatos Bélát megverték, csak azért mert cigány.

Hírdetés

A Hvg és egyebek már vascsövet és lapátokat is emlegetnek, de ez szintén hazugság, maga Lakatos buktatta le magát a Facebookon, ahol gúnyosan megjegyezte, hogy Istella Zoltán úgy üt, mint egy nő. Nem gondolván arra, hogy később ellentmondásba keveredik. Közben a 9 éves kislány sokkot kapott, nem mer egyedül elmenni iskolába és azt kérdezi a szüleitől, hogy el kell-e költözniük Ácsról.

A családot megviselték a történtek, amikor felhívtam Tóth Lajosnét elcsukló hangon közölte, hogy még mindig sokkos állapotban van, át is adta a telefont Zoltánnak, akinek végül sikerült megvédeni a családját.

Megkerestük Lakatos Bélát is, akitől szerettük volna megtudni, hogy még mindig fenntartja-e korábbi véleményét az állítólagos lapátos és a vascsöves ütlegelésről. Továbbá az is érdekelt volna, hogy ki kezdeményezte a verekedést, és, hogy a jövőben tervez-e hasonlókat? Facebookon csak annyit mondott, hogy:
Nem szenes lapattal utottek meg jobbrol es okollel balrol, és Koszonom a fidesz propaganda szoveget”

A Tóthnak a vejének a véréből szívesen innék – írta Lakatos, a baloldali újságírók hőse

Korábban már többször is írtak Lakatosról. A baloldali médiumok minden szavát isszák és bármit mond, azt az egyetlen létező igazságként könyvelik el, de a valóság ebben az esetben is teljesen más. A cigány polgármester valójában egy agresszív, erőszakos ember, aki rettegésben tartja a Komárom-Esztergom megyei kisvárost.

Dühkitörései miatt féltek tőle a hivatalban, de még az utcán járó-kelők is. Több alkalommal is berontott az iskolába, pofán veréssel fenyegette a tanárokat, a pénzásási városrészben élőket begyöpösödött falusi parasztnak titulálva. Az egyik pedagógust fellökte gépkocsija motorházának tetejére. A gyerekeket pedig kizavarta a tornateremből, amit lezárt, mondván az az önkormányzaté, mert a város fizette.

888.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »