Gyereket várt a meggyilkolt 17 éves lány

Gyereket várt a meggyilkolt 17 éves lány

A várandós lánnyal 19 éves partnere végezhetett.

Amint arról korábban beszámoltunk, a 17 éves lány, Marcela holttestére egy korompai (Krompachy – Iglói járás) családi házban találtak. A JOJ Televízió információi szerint a lány állapotos volt, és közel másfél éve lehetett együtt párjával, Erikkel.

Erik apja szerint fia aznap este együtt iszogatott a lány édesapjával. „Együtt jött haza Marcelával, de a lány testvére kiabálni kezdett, sértegette őt. Erik kiment, és egy bottal kezdte ütni őt. Ezután én is kimentem, hogy megnézzem, mi történik, aztán lefogtam őt, és nem engedtem” – nyilatkozta a 19 éves gyanúsított apja, Gustaf Dunka.

A 19 éves fiú ezt követően visszatért a házba barátnőjéhez. „A szobámba futott, de hogy ott mi történt, nem tudom. Amikor bementem, a lány már a földön feküdt, vérben” – mondta a fiú apja.

Hírdetés

A fiú ezt követően elment otthonról, mire visszatért, már a rendőrség is a helyszínen volt. A lány testén szúrt sebeket találtak, a halottkém boncolást rendelt el. „Engem azzal ébresztettek, hogy a lányomat meggyilkolták. Azt sem tudtam, hogy a cipőm vegyem-e fel, a nadrágom, vagy mi legyen. Szaladtam le, de a rendőrség már nem engedte” – nyilatkozta a JOJ-nak az elhunyt apja, Peter Pokuta.

Hogy mi történhetett, egyelőre nem tudni. Mindkét szülő szerint a gyerekeik kapcsolata nagyon jó volt, csak ritkán veszekedtek. „Már a hatodik hónapban volt. Azt hallottam, hogy három vagy négyszer szúrta meg őt” – nyilatkozta a lány apja.

A rendőrség a helyszínen őrizetbe vette a fiút, az ügyben különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt indítottak eljárást.

(noviny.sk)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »