"Gyere, sz@rj a mellemre! Nálunk így megy egy óra" – Megmutatjuk, miért egyre rosszabbak az iskolai kompetenciatesztek, avagy cigányintegráció napjainkban

Ha már egyszer senki nem meri kimondani, hogy miért is olyan vállalhatatlanul rosszak a PISA-tesztek, és miért romlik évről évre a "magyar diákok" (mert ilyenkor bizony nem bűn az általánosítás!) kompetenciatesztje minden felmérés szerint, akkor majd mi megmutatjuk.

Általánosítani persze nagyon csúnya dolog. Kivéve persze, ha az őshonos, keresztény, magyar embereket (apropó, feltűnt már valakinek, hogy ez jelenti manapság a halmozottan hátrányos helyzetet?) kell a sárba döngölni a kátrányos helyzetűek adatsoraival kelesztett elégtelen iskolai teljesítmény, rossz egészségügyi állapot, alacsony várható élettartam statisztikai bunkójával. Mert akkor mindenki magyar. Csak az integrációs pénzek feneketlen zsákjának tömésekor nem.


A kétszikűek levele fás vagy tárcsás? – a kompetenciabajnokok majd megválaszolják

Hírdetés

De ne legyen igazunk, és az alábbi képsorok jelentsék a kivételt, nem cáfolva rá arra, hogy a cigányistápoló pénzek jó helyre mennek, az oktatási intézményekben fegyelmezett tanulók szívják magukba a kitörés egyetlen lehetőségét biztosító tudást. De tudjuk, hogy sajnos igazunk van, mert egy olyan társadalomban, ahol a csínytevő, bűnbánó sunyulás helyett (nehogy még a szülői kéz ismétlő ereje válhasson a tudás anyjává – ismerős, ugye?) még a tanárt is megveri, de ahol divattá válik, hogy a "kiccsalád" tagjai a neveletlen nebuló vigyorgó képe helyett szintén a pedagógus arcán csattintsák el a pofonokat, ott az alábbihoz hasonló felvételek nem csak marginális jelenségek.

Az alábbi videót egy kazincbarcikai cigány, Horváth Adrián (Fb-adatlapja ide kattintva látható) közvetítette élőben (!) Facebook-oldalán keresztül, méghozzá egy iskolai tanóra közben. Nem ez volt az egyetlen "műsora", oldalán számos másik videó is található. Nos, az ő célja a napi rajoskodás volt, a miénk annak bemutatása, mit kell elviselnie egy pedagógusnak tanítás címén, illetve hogy végre bátran kijelentsük: szegregáció nélkül nincs oktatás, a nemzetközi felmérések pedig ómigránsaink értelmi szintje miatt hunyorognak, hátha alulról kivehetővé válik számukra a bányászbéka hátsójának körvonala.

Egyébként pedig lehet, hogy inkább a pedagógusoknak lett volna nagyobb szükségük a rendőröknek meglebegtetett egészségkárosodási ellátásra

(Ha a videó nem indulna, katt ide)

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239126&hash=68998aa31d3ee8fa&sd

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »