GYÁVA GAZEMBEREK!

GYÁVA GAZEMBEREK!

Emlékeznek még? Valamikor január végén fordultunk közérdekű adatigényléssel az I. kerületi önkormányzathoz, adják ki, baloldali, liberális közszereplők, újságírók –köztük V. Naszály egyik legközelebbi munkatársa- mennyiért bérelnek önkormányzati lakást a várban, hogyan, milyen körülmények között jutottak hozzá ezekhez a lakásokhoz, stb., stb., rákérdeztünk mindarra, amivel jobboldali politikusokat és újságírókat baszogatnak évek óta.

V. Naszályi polgármester február 28-án kelt levelében arról értesített bennünket, hogy 15 nappal meghosszabbította válaszadási kötelezettségének határidejét.

Ezt a levelet itt elolvashatják:

Ezt tudomásul vettük, majd beütött a koronavírus járvány, s gondoltuk, most az önkormányzatnak aztán sok dolga van, nyilván a járvány elleni védekezéssel vannak elfoglalva. (Ebben igazunk is volt, hiszen például V. Naszály végighívta telefonon a 16. kerületi polgárokat, hogy maradjanak otthon…)

Azután, az elmúlt hétvégén előbb a Blikkben, majd a Magyar hang című lószarban, és ma reggel a HVG-n mit látunk? Az önkormányzat közérdekű adatigénylésre válaszképpen odaadta nevezett lapoknak Mengyi Roland feleségének lakásbérleti adatait, és elindult a szokásos szardobálás egy egykorvolt kormánypárti képviselő feleségének tíz évvel ezelőtti lakásbérleti szerződése kapcsán, ugyanazokkal a hazugságokkal, mint eddig.

Nos, akkor itt az ideje jeleznünk:

Hírdetés

A V. Naszály aláírta levél, amelyben 15 napos határidő meghosszabbítást jelzett felénk, 38 nappal ezelőtt íródott. Mi a járvány miatt türelemmel voltunk, ám ezt a türelmet a mostani események elfújták.

A lehető leghatározottabban felszólítom V. Naszályt és a testületét, hogy haladéktalanul tegyen eleget törvényi kötelezettségének, és adja ki közérdekű adatigénylésünkre a válaszokat!

Jelzem, hogy lassan három hete törvénysértést követnek el!

Maguk ennyire gyávák, ennyire aljasok, ennyire pökhendiek – vagy egyszerre mindegyik?

Mégis mit képzelnek magukról?

Egyúttal felkérem az ellenzéki (esetünkben Fidesz-KDNP-s) önkormányzati képviselőinket, hogy tegyék a dolgukat! Miután a testület és a polgármester gyávaságból, sunyiságból, szaremberségből kifolyólag nem hajlandó eleget tenni törvényi kötelezettségének, tegyék ők a dolgukat, és keressék ki a vonatkozó lakásbérleti szerződéseket. És arra is figyeljenek oda, nehogy a kerületi vezetés megpróbálja kozmetikázni azokat, tekintettel arra, hogy ezek a gazemberek szemmel láthatóan bármire képesek.

Amúgy pedig ügyünkkel a bírósághoz fordulunk, még akkor is, ha most ítélkezési szünet van. De egyszer vége lesz. Nehogy azt higgyétek, hogy bármit megtehettek és bármit megúszhattok, világos, V. Naszályi?

(Borító: pestisracok.hu)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »