Gyászos hír: a Facebook-ra visszaavászkodó Dániel Péter lecseszte az Alfahírt

Gyászos hír: a Facebook-ra visszaavászkodó Dániel Péter lecseszte az Alfahírt

Nincs szebb dolog, mint amikor az ember fia átnézi a szerkesztőségi drótpostát, és rájön, milyen megtiszteltetés érte, mert nem más írt neki levelet, mint mindannyiunk hőn imádott Dániel Pétere. Aki éppen haragszik ránk. Nem kicsit, nagyon.

Ügyvédúrhoz kis fáziskéséssel érkezett a hír:

írni merészeltünk arról, hogy végre hamis vád miatt körözik a magyar hatóságok.

Facebook-on írt, megkésett üzenetének – ó, igen, kedvenc szőrmókunk újra a kék-fehér platformon osztja az észt, ezúttal héber karakterek álcahálója mögé rejtezkedve – kezdete egy szívünknek oly kedves vallomás:

„Olvastam az ügyemmel kapcsolatos cikküket.”

Szóhoz sem jutunk a meghatottságtól. De tényleg.

Úgyhogy adjuk is át a lehetőséget Dániel elvtársnak, úrnak… Péternek:

Egy ügyvéd levelét megírá (mi pedig helyesírási és stilisztikai hibákkal egyetemben közzé tevénk)

Hírdetés

„A nevem dr. Dániel Péter és izraeli állampolgár vagyok. Soha nem követtem el semmilyen bűncselekményt. Magyarországon 16 évig praktizáltam ügyvédként és évekig harcoltam civil aktivistaként a magyar demokrácia ügyéért, sajnos sikertelenül. Nem vagyok és nem is voltam „gyurcsányista”, hiszen minden demokratikus párttal együttműködtem, de egyiknek sem voltam a tagja soha. A magyar hatóságok egy koncepciós ügyet kreáltak ellenem és egy jogsértő elfogatóparancsot adtak ki. Azért nem kérik a kiadatásomat Izraeltől, mivel pontosan tudják, hogy ez a jogsértő koncepciós eljárás, illetve az ellenem kiadott törvénytelen elfogatóparancs nemzetközi botrányhoz vezetne. De van egy rossz hírem Orbánék részére. Nemzetközi eljárást fogok kezdeményezni izraeli állampolgárként és kártérítési igényt fogok előterjeszteni a Magyar Állam ellen a fenti súlyos jogsértéseik miatt. Az eljárás során vizsgálni fogják a koncepciós büntetőügyet és az ellenem elkövetett súlyos, antiszemita támadásokat is. Izrael pedig természetesen soha nem fog kiadni a fasiszta orbáni diktatúrának. Dióhéjban ennyi.

 

Shalom!

 

dr. Dániel Péter

 

utóirat: Az alfahír, azaz barrikád minden munkatársa szégyellheti magát ennek a gusztustalan, hazug és primitív szennyportálnak a minősíthetetlenül alacsony színvonala és undorító hangvétele miatt.”

A Photoshop fekete öves nagymestere még azzal is megtisztelte portálunkat, hogy küldött magáról egy gyönyörű fotót, amin állítólag az izraeli magyar nagykövetség előtt látható, egy nyilvánvalóan üres papírlappal/táblával, melyre utólag, számítógépen varázsolta rá az üzenetet, amitől valószínűleg Orbán Viktort és Polt Pétert napokig a sírógörcs fogja gyötörni.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »