Gyásznap Washingtonban

E héten megülte Washington apraja és nagyja Amerika látványos bukását 34 éve Pekingben.

1989. június 4-én történt a CIA és a Soros Alapítvány által szervezett pekingi Tienanmen téri “diáklázadás” felszámolása. Az amerikai irányítók akciójának célja az volt, hogy elvéve Kína szuverenitását legyen az ország újgyarmatosítva, majd felosztva kisebb liberális bábállamokra.

Még áprilisban kezdődött a “felkelés”, hetekig henteregtek fizetett és átvert kínai diákok drogfelhőben amerikai zászlókat lengetve, szidva a kínai népet. Sokáig a kínai vezetés tágyalt a diákvezetőkkel. Amint azonban világossá vált, hogy a diákok célja nem követeléseik teljesítése, hanem Kína megszüntetése, a kínai vezetés átgondolta további lépéseit.

Hírdetés

Szerencsére a kínai vezetés józan maradt. Deng Xiaoping felismerte, hogy határozott, kemény kéz kell pár napig, mimimalizálni lehet így az elkerülhetetlen halálos áldozatokat, s aztán a nyugat beletőrödik akciójának bukásába, így a kínai állam megmarad, a kínai népnek megmarad saját független államisága. Igaza lett.

Washington számára ez máig gyásznap.

Mivel nem sikerült a Bush-Soros kormányzat pokoli terve 1989-ben, mára Kína gazdasági nagyhatalom lett és – hihetetlen fejlemény – az USA fő hitelezője. Nincs messze az idő, amikor katonailag is nagyhatalom lesz Kína. Teljesen érthető tehát a hisztérikus tombolás Washingtonban.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »