Gyárfás Katinkáról: Ha ez az ára, akkor legyen!

Gyárfás Katinkáról: Ha ez az ára, akkor legyen!

Az úszóelnök szerint Hosszú Katinka győzelme az olimpia eddigi legnagyobb teljesítménye.

A TELJES MAGYAR RIÓI PROGRAMOT ITT TALÁLJA!

„Ha az eddigi nézeteltérésünk az ára annak, hogy Hosszú Katinka ilyen csodálatosan szerepeljen, akkor nem bánom, legyen. Nem az számít, hogy milyen a kapcsolatunk, akkor leszünk boldogok, ha Katinka kiemelkedően úszik. 400 vegyesen szárnyalt, fantasztikusan versenyzett” – mondta az MNO érdeklődésére a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Gyárfás Tamás.

Gyárfás megemlítette, hogy előzetesen két magyar érdekeltségű éremátadásra jelentkezett, a férfi 200 mell és a 200 pillangó döntője után lesz jelenése az eredményhirdetésen. Reményei szerint Cseh Lászlónak és Gyurta Dánielnek adhatja át a minél csillogóbb érmet. Ezért nem ő volt az éremátadó a 400 női vegyes döntője után.

„Nagyon boldog és végtelenül büszke vagyok Hosszú Katinka győzelme miatt. Rengeteget tett ezért a világraszóló sikerért, amely véleményem szerint a riói olimpia eddigi legnagyobb teljesítménye. Gratulálok neki ehhez!” – összegzett Gyárfás Tamás.

Hosszú Katinka szombat hajnalban világrekordot repesztve nyerte meg a 400 vegyest. Vasárnap hajnalban a 100 hát középdöntőjében érdekelt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »