Gúnyolódni próbált a szemkilövető hazugságpolitikus

„Ijedős ember ne menjen politikusnak. Ha már emberek közé sem megy.:)” – ezzel a rövid Facebook-bejegyzéssel reagált Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke Orbán Viktor miniszterelnök szavaira.

Hírdetés

A kormányfő pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában az őszödi beszéd kiszivárgásának 15. évfordulóján úgy értékelt: „dermesztő pillanat” volt ez a magyar politikában és ijesztő dolog, hogy aki ezt az egész helyzetet előidézte, a beszédet elmondta, becsapta az embereket, hazugsággal került kormányra, elvette az emberek pénzét, majd csődbe vitte az országot, az még ma is a baloldal vezetője.”Tehát ez nem a múlt, amiről beszélünk, hanem a velünk élő múlt, amelyik itt van, és állandóan vissza akar térni” – fogalmazott, Gyurcsány Ferencre utalva.
   
A miniszterelnök szerint ugyanakkor nemcsak arról van szó, hogy „véresre verték az embereket”, becsapták őket és az emberek ellenében kormányoztak, hanem gazdasági lépések is követték vagy megelőzték mindezt, hiszen elvették a 13. havi nyugdíjat és a családtámogatási rendszert, elvettek egy havi fizetést az emberektől, és kétszeresére, háromszorosára emelték a gáz és a villany árát.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »