Gulyás Márton otthon hagyta férfi élettársát, és elment a vármegyésekhez, hogy megkérdezze, alacsonyabb rendű-e

Gulyás Márton otthon hagyta férfi élettársát, és elment a vármegyésekhez, hogy megkérdezze, alacsonyabb rendű-e

Két napot töltöttünk a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) vezetőivel, hogy részletekbe menően megvitassuk velük, mit gondolnak emberről, társadalomról és politikáról, valamint az ország jelenéről és jövőjéről – áll a Partizán-videó leírásában, alább a folytatás.

A mozgalom számos kérdésben eltávolodott a Jobbiktól, amely révén egykor parlamenti képviseletük is biztosítva volt. Nem hisznek a demokráciában, szervezetüket is így építik.

A nyíltan vállalt homofóbiájuk mellett a rasszok egyenlőtlenségét is valló, több száz fős csoport tagjai között – elmondásuk szerint – nincs roma származású, meleg tagjaikat pedig kigyógyítanák ebből a “rossz lelki hajlamból”.

Hírdetés

A fiatalok megszólítása, a tagok kiképzése, a közös hit- és védelmi gyakorlatok mellett hosszútávú céljuk az Apostoli Magyar Királyság helyreállítása.

Miért küldtek döglött patkányt Niedermüller Péternek? Mi értelme a Pride-felvonulók megfélemlítésének? És miben téved Ferenc pápa? Ezekről is beszéltünk a mozgalom vezetőivel, Barcsa-Turner Gábor társelnökkel és Kónyi-Kiss Botond alelnökkel.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »