Gulyás Márton egy bohóc

Visszatért a közéletbe Gulyás Márton aktivista, aki ismét kormányt szeretne dönteni, és persze megint választás nélkül. Habár korábban azt mondta egy időre eltűnik, most mégis visszatért. Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese ezzel kapcsolatban azt mondta: Gulyás Márton felélte tartalékait, ezért akar most újra pénzt keresni. Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője és Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa az ECHO TV Troll című műsorában arról beszélgetett, egyáltalán mi Gulyás Márton civil foglalkozása, miből él és egyébként ki hatalmazta fel arra, hogy ilyeneket csináljon.

Gulyás Márton aktivista új sorozattal tért vissza a közéletbe és ismét kormányt szeretne váltani. Azt mondta meg kell dönteni a Fidesz-kormányt, választás útján pedig szerinte ezt nem lehet megtenni. Hozzátette, valami újszerűt szeretne most kreálni – vélhetően ezért öltözött Batmannek legutóbbi videójában.

A műsorvezető M. Dobos Marianne ismertetett egy 2018. májusi cikket, amely arról szól, hogy Gulyás Márton egy időre teljesen visszavonul. Az aktivista felbukkanására Szarvas Szilveszter úgy reagált: e közben felélte a tartalékait. Most vissza kell térnie, mert elfogyott a pénz, úgyhogy most kell egy kicsit keresni hozzá.

„Meg kell dönteni a rendszert” – ez a videójában sikerült, de ez csak ilyen videójátékokban megy neki. Ezen elgondolkodva Boros Bánk Levente azt a kérdést tette fel: Vajon mi Gulyás Márton civil foglalkozása, miből él?

Hírdetés

Pindroch Tamás viszont azt vetette fel, ki ő egyáltalán és ki hatalmazta fel arra, hogy ezeket csinálja?

Boros Bánk Levente hozzátette, Gulyás Márton egy bohóc. Az a felforgató tevékenység amire ő éppen buzdít és ha ellene ezért eljárás indul, ne adj isten börtönbe is kerül, akkor a végére ő lesz a mártír. Ekkor pedig a nemzetközi sajtó arról írni, hogy Magyarországon vegzálják a politikai ellenzéket, miközben szerintem kimerített már jó néhány Btk.-s paragrafust – hangsúlyozta a Médianéző ügyvezetője.

Véleménye szerint: ő egy olyan külföldről fizetett felforgató, aki arra játszik, hogy végre valaki jól odasózzon neki vagy esetleg bíróság elé citálják.

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »