Gulyás Márton Darth Vader jelmezben bolyongott Ásotthalmon, de nem tudott megzavarni semmit

Szürreális pillanatokat éltek át az ásotthalmi felnőttek és gyerekek tegnap. Az elborult performansz mögött Gulyás Márton állt, akinek a neve mögé most a szakma szabályai szerint írnom kellene egy foglalkozást, szakmát, vagy státuszt, de igazából neki ilyen nincsen. (Azt meg csak azért sem írom, hogy „aktivista”, mert olyan foglalkozás, szakma, vagy státusz sajnos nincs.)

Toroczkai László tegnapi Facebook-bejegyzéséből tudhatjuk, hogy Ásotthalmon március 15-én egy ötfős fényképezőgépekkel, kamerákkal felszerelkezett társaság jelent meg egy Darth Vader jelmezbe öltözött figurával az élen.

A csapat minden bizonnyal valami baromi vicces dologra készült – ami egyébként össze is jött nekik. Igaz, nem feltétlenül úgy, ahogy ők tervezték. A polgármester elmondása szerint először a művelődési házba akartak bemenni, hogy megzavarják az általános iskolások ünnepi műsorát, de túl korán érkeztek. Innen az önkormányzati koszorúzáshoz mentek, ahol azonban útjukat állták a rendőrök. Később újra megpróbáltak bejutni a művházba, de ez se jött össze. 

Toroczkai végül „megszánta őket”, és megkérdezte, mi járatban is vannak. A beszélgetésből az derült ki, hogy

a polgármester határvédelmi munkája ellen szerettek volna tiltakozni. 

Hírdetés

Egyetlen célt tudtak elérni, megijesztettek több ásotthalmi gyermeket, ezért – bár ennyit sem érdemelnének -, de megteszem a feljelentést a rendzavarás miatt

– írja bejegyzésében a Jobbik alelnöke. 

Toroczkai mai posztjában annyit fűz hozzá az eseményekhez, hogy sikerült kiderítenie, kit rejtett a Darth Vader maszk.. A polgármester úgy tudja, Gulyás Márton (főállású Gulyás Márton) bújt vette magára sötét nagyúr sisakját.

A polgármester hozzáteszi: a Gulyás által vezetett Krétakör 2014-ben 22,3 millió forintos támogatást kapott Soros Györgytől. 

„Így már érthető, hogy mi a bajuk Ásotthalommal és a határt védő rendőrökkel.”

– vonja le a következtetést a politikus.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »