Gryllus Dorka megmártózott a fertőben

Gryllus Dorka megmártózott a fertőben

Provokál az Index, vagy valami más történt?

Elérkezik lassan az utolsó fűnyírások ideje, gondolom magamban, miközben számbaveszem, mi mindent is kell még tenni, mielőtt megérkeznek a fagyok. Meglátom Józsi bá’-t, aki szintén élvezi még a 10-15 fok feletti napsütéses időt.

— Adjon Isten! — köszöntöm — Élvezi a meleget?

— Adjon fiam. Persze, hogy évezem, de ha már melegről szóltál, megosztom veled azt a történetet, amit megint csak a telefonom tolt elém. Nem tudom, mit vétettem neki.

— Mondja hát, mi nyomja a kend bögyit — bíztatom.

— Egy hosszú, reklámnak tűnő interjút olvastam Gryllus Dorkával, aki mélyen megmerült a pöcegödörben. Deviáns szexről rendezett egy darabot, hogy barátai(?) erkölcstelen életmódját népszerűsíthesse szerte az országban.

— Látott már a színházi világ mélységeket, biztos, hogy ez annyira elítélendő? — kérdem kétkedve.

Hírdetés

— Ítéld meg magad. A színdarab a Budapesti Tavaszi Fesztiválra készült. A bemutató egy buzibárban történt, majd a Budapest Pride egyik hivatalos programpontja is lett. Nem láttam a darabot, szerencsére — mélyen a szemembe néz —, de olvasom, hogy a végén gumi óvszereket dobálnak a közönség közé. Az esemény szponzora az óvszer gyártója. Erre mit lépsz? — kérdi.

— Talán csak annyit, szerencse, hogy nem a csatornázási művek támogatják… Meg persze azt, hogy a buzibár manapság nem szalonképes kifejezés — kötözködöm.

— Mondanám, hogy rendben, fiam, mert az RTL-es rekláminterjúban is „melegbár“ hangzik el, de nem tehetem. A meleg az hőmérsékleti kategória, az én koromban meg már megengedhetem magamnak, hogy egy buzit, aki a képembe tolja magát úgy, hogy nem kértem, ne hőmérsékleti kategóriába soroljam, hanem emberi szexualitása szerint szólítsam meg.

— Jut eszembe, milyen apropója volt annak az interjúnak, amit olvasott?

— Ne játsszuk az eszünket, te is tudod, én is, hogy az Index hosszú interjúja szimpla provokáció. Meg persze némi rejtett reklám lehetett a, remélem, nézőhiányban szenvedő előadásnak és a provokátoroknak. Igen, Gryllus Dorkának is, aki művészetet mímelve jó mélyen megmártózott a mocsokban, és láthatóan élvezte azt.

— Magam részéről nem ítélem el ezt a kétgyermekes anyát, aki, most úgy tűnik, csak olyan minőségre képes, amely mindössze annak a Lakatos Márk-féle erkölcsileg is törpe közegnek felel meg, amelyik a Pride nevű provokációt is üdvözli. Szerintem ítéljék meg majd Dorka anyukát a gyermekei!

Elbúcsúzunk, tesszük dolgunkat, mégsem bírok magammal. Elolvasom az interjút, amelyikből kiderül, hogy „az emberek jelentős része homoszexuális“ (A nem kimondottan keresztény erkölcsöt támogató Telex egyik cikke szerint Magyarországon kb. 2 százalék mondja magáról, hogy homoszexuális — a szerk.), meg hogy mennyire lemaradtunk Münchentől, hisz ott a „művésznő“ két pasit látott csókolózni az utcán.

„Magas sarkú csizmában fogdosták egymás fenekét, és ez rajtuk kívül senkit sem érdekelt.“

Persze, Dorka asszonyt kivéve, akinek ez annyira érdektelennek tetszett, hogy megosztotta a legolvasottabb hazai portál olvasóival. Lehet, hogy mégsem kellett volna elolvasnom? Lehet, hogy mégsem egy mocskos keresztényellenes provokációról, hanem a pénzről van szó? Lehet, hogy Józsi bá’ most az egyszer téved? Bárcsak hinni tudnék benne.

P. S. Mazochistáknak a cikk linkje: https://index.hu/kultur/2023/10/24/gryllus-dorka-trojka-szinhazi-tarsulas-alterego-club-szexmachine-eloadas-homofobia/


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »