Grétizmus és a gretének

Grétizmus és a gretének

Nehéz nyugodtnak maradni, amikor diákok ezrei mennek ki klímahisztis janicsárok üvöltésével felvezetve az utcára, miközben nem tudják, hogy a kapitalizmus legújabb, csalásához, lenyúlásához adják arcukat. Nekik nem gyanús – hogy is lenne?! – az, hogy most még csak a tanulási idejüket lopják el, és használják fel őket egy nemtelen pénzügyi sarc kivetésére, hamarosan meg hadseregként tolják majd maguk előtt a most jajveszékelők, az apokalipszist, a fehér ember bűnösségét és a Föld pusztulását naponta többször is megjóslók.

A frontvonal kialakult. Egyik oldalon a grétizmus felkent papjai, a gretének, és azok követői, akik nem akarják vagy nem képesek felfogni, illetve szándékosan elhallgatják azt a tényt, hogy a klíma kutatása tudomány, egy információ és intelligencia hiányában, betanult szöveget mondó tízévesnek beöltöztetett 16 éves, félelmetes pénzekkel és marketinggel támogatott kislány sziszegése nem mérvadó abban. A lövészárok másik oldalán a kirekesztettek találhatók, akik bármilyen kétely megfogalmazása esetén, de már csak azzal, hogy léteznek és nem elvakult grétizmus hívek, nem csak a tudományból, de a normális emberiség közösségéből is kizáratnak.

Nekünk, akik a kommunista rendszert (is) megértük, ez a mindent letaroló agresszivitás ismert. Fiataljaink, gyermekeink megvezetése szintén távolról bűzlik, na és az a fenyegetés is, amely a kicsit is kétkedőket éri. Tudjuk, a grétizmus hívei nem kegyelmeznek, a gretének hada pedig azonnal támad mindent és mindenkit, aki nem tetszik neki. Mozgalmuk jelszava a „Föld”, amelynek védelmébe bármi, és ha úgy tetszik nekik, annak ellenkezője is becsomagolható. 

Szárnyaikat bontogatják a szervezet mélyén megbúvó grétizmus nagykövetei, akiknek már nem számít, hogy az „igaz ügy” mentén mekkorákat hazudnak, az sem, hogy ezzel önmagukat teszik nevetségessé, legyenek tudósok, politikusok, vagy akár maga a római pápa is. Nem számít, mivel a milliárdokat megszólító balliberális média teljes mellszélességgel kiáll mellettük, és mindent tarol, ami nincs szinkronban a világ azonnali megváltásával, a grétizmus elveivel.

Megfelelési kényszerüktől – és pénzügyi érdekeiktől! – hajtva egymással versengenek a „klímaszakértők”, mit is lehetne még lesújtót, megdöbbentőt mondani klímaügyben, ugyan mivel lehetne istenüket, Grétit túlszárnyalni, vagy tovább magasztalni.

Csak egy az ilyenek ezrei közül, a már a grétizmus kialakulása előtt is klímaszédelgő, a CEU-s professzor, Ürge-Vorsatz Diana.

Nézzünk a körmére!

Ő az, aki előbb az egyik legkomolyabb  keresztény portálon érzékenyítette (előző cikkem LINKje) ki tudja kinek a megbízásából a keresztényeket, most pedig az ellenoldal, azaz sajátjai, a 168óra biztosított neki szólást, hisz hangzatos címe van: ő az ENSZ Éghajlat-változási Kormányközi Testületének munkatársa, talán valamiféle alelnöke is. 
Keresnünk sem kell a hazugságokat, csúsztatásokat a Soros-féle egyetem tanáránál, szinte minden második gondolata bűzlik.

Hírdetés

Ragadjunk ki néhányat.

„Azt gondolom, egyáltalán nem volt sikeres ez a klímacsúcs, hiszen egy ország sem lépett elő igazán konkrét vállalással arról, hogy miképp fogja a párizsi megállapodásban vállalt ambícióit megnövelni.” – mondja Ürge-Vorsatz.

Majd néhány bekezdéssel odébb már a cikk is meghazudtolja:
– Áder János képviselte a klímacsúcson, és elmondta, hogy az ország 2030-ra tízszeresére kívánja növelni a napelem-kapacitását,
– fokozatosan kivezeti a szénhasználatot,
– a 25 ezer fősnél nagyobb városokban 2030-ra már csak elektromos buszok járhatnak majd,
– folytatódik az újraerdősítés – 2050-ig 30 százalékkal növelik az erdőtakaró méretét,
– 2019-2021 között Magyarország 6 millió amerikai dollárral támogatja majd az éghajlati finanszírozást, aminek egy része a Zöld Klímaalapba kerül.
Ez Magyarország vállalása, de Németország is nem oly rég jelentette be, hogy újabb csillagászati összeget fordít környezet- és klímavédelmi kiadásokra.
Íme egy másik gondolat:
„…már annyira olcsó és vonzó a napenergia, hogy nagyon sokan maguktól is ezt a megoldást választják.”
Ehhez képest tény:
– A napenergia megkötése nem olcsó és nem is egyszerű. Egy-egy háztartásnak minimálisan 2-3 millió forintos befektetésre van szüksége arra, hogy az 8-10 év után talán(!) megtérüljön.
– A „nagyon sokak” tehát, akik „maguktól” ezt vállalják, rendelkeznek kb. 2 millió forinttal, és biztosak benne, hogy 8-10 év múlva is olyan hatékony és hibamentes lesz rendszerük működése, mint induláskor, belevághatnak ebbe a projektbe…, ja igen, és mindig süssön a nap, amikor éppen kell az energia :D
Közben arról az apró tényről se feledkezzünk meg, hogy ha mondjuk holnap valóban minden háztartás élne ezzel az „olcsó” lehetőséggel, akkor összeomlana a hazai energetikai rendszer.
A grétizmus magyarul beszélő nemzetközi nagy greténje, az ő ura, Greta Thunberg magasztalását sem hanyagolhatta:
„Svédországban egy év alatt húsz százalékkal csökkent a repülőutak mennyisége, (…) ez annak köszönhető, hogy Greta és az édesanyja nem repülnek többet.” (De kevesebbet sem?!)
– Meg nem erősített információk szerint Grétike repülővel jön vissza amerikai útjáról, ahogy azok hatan is, akikkel áthajózta az óceánt, hogy ne menjen repülővel.
Önök, akik e sorokat olvassák, bizonyára értik, de Ürge-Vorsatz kedvéért számoljunk.
Ebben az esetben Gréti repülőutas mérlege az ENSZ közgyűlés okán:
1 „karbonsemleges” (dehogy az, de mindegy) hajóút oda + 6 undorító, szennyező repülőút vissza = 6, a grétizmus szerint a Földet pusztító cselekedet.
Ha nem hajózott volna:
1 undorító, szennyező repülőút oda + 1 undorító, szennyező repülőút vissza = 2, a grétizmus szerint a Földet pusztító cselekedet.
Greta Thunberg tehát háromszorosan szennyezett azért, hogy torzított arccal sziszeghessen sok fogyatékos politikus előtt és ellen, akik megtapsolták ezért.

Valami itt nem stimmel?
Nem bizony! Mégpedig a számok, azok a fránya számok, amelyek euró- és dollármilliárdokra rúgnak, amit éppen most préselnek ki a Grétizmus istene mögé rejtezett, az ÜVD-féle gretének hadával megtámogatott, a klímahisztit és az apokaliptikus jóslatokat meglovagló gazdasági érdekcsoportok.

A Soros-féle álcivil szervezetek már itthon is sok éve képzik a grétizmus zöld janicsárvezetőit, az iskolakerüléssel(!) egybeforrasztott nyilvános janicsártoborzás pedig pénteken délelőtt megkezdődött.
Gyermekeink, skandálva az azonnali cselekvésre felszólító jelszavakat, kimentek az utcára.
Lesz-e megfelelő válaszunk arra, hogy a grétizmus keltette hisztériát megállítsuk mielőtt nagyobb lendületet venne?

Ja, igen, balliberális újságírók úgy látták, hogy Karácsony Gergely is ott volt a tüntetők között…

Üdvözlet,
 KJ
 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »