Gréczy, te vén kujon

Gréczy, te vén kujon

Hírolvasó emberként mit is gondoljunk, amikor az igazság morzsákat keresgélünk Gréczy Zsolt szaftos képeivel kapcsolatban?

Az egyik első emlékem erről a szerencsétlenről az, amikor a Gyurcsány kormány kommunikációs főtanácsadója lett, majd akkor került az online térben rivalda fénybe, amikor elkezdett azon siránkozni hogy az ő nagybecsű írását kimerte cenzúrázni a stop.hu, vagyis mit cenzúrázni a teljes Dumánál című blogját törölték. Ugyanezen a napon pedig a Népszava online kiadása merte levenni a bejegyzését.

Már akkor is, egy saját sebeit nyalogató senkiházi volt, aki képtelen volt ok-okozati összefüggéseket látni, vagy csak szeret nyilvánosan szenvedni és sajnáltatni magát.

Most is ez történik, tudjuk, hogy a Borkais lejárató kampány a DK boszorkánykonyhájából érkezett, és szerzett is nekik számtalan helyet az önkormányzati választáson.

Amikor másokat kellett bemártani, kamu ügyvéd történetén keresztül, akkor valahogy, valamilyen oknál fogva nem háborgott ennyire az igazságságérzete. Most pedig amikor a fagyi visszanyalt, és a pikánsnak nem, csak gusztustalannak nevezhető képei felkerültek az internetre, akkor éppen arról szónokol, hogy őt nem lehet megfélemlíteni, és nem lesz kevésbé sem “az Orbán-rezsim” ellenfele.

Hírdetés

Zsolti, te szerencsétlen. Ennek az egésznek semmi köze a ti hatalmas demokratikus ellenállásotokhoz, ahhoz van köze, hogy amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Meglepő, mi? Talán, nem kellett volna ilyen mélyre süllyedni az önkormányzati gyalázkodásban. Közben pedig álszent módon játsszátok a fejeteket, mintha semmi közötök nem lenne a Borkai balhé kirobbantásához, és meglepne titeket, hogy itt tart a politika. Igen, itt tart, mert ti azzá tettétek.

De, amúgy normális vagy? Azt próbálod behazudni a fél országnak, hogy a gusztustalan farokmutogatós képeidet a barátnődnek küldözgetted? Hány éves vagy? 15? Ilyet már az ecsethajú kisfiúk sem csinálnak. A te korodban pedig kimondottan ciki. Nézz már magadba, ez szerinted tényleg normális? Így vagy te politikus, meg szóvivő, meg nagy Orbán-rezsim elleni harcos?

Ha már, egy ilyen kivénhedt kujon vagy, akkor vállald fel és ne hazudj össze hetet-havat. Tudod, ahogy a demokraták, akik állítólag nem félnek.

De, te rettegsz, vonyítasz a sarokban, mint a kutya akinek ráléptek a farkára.

De, legalább lemondattak.


Forrás:nemzeti.net