Gréczy meg az Untermüller – látlelet 2.

Gréczy meg az Untermüller – látlelet 2.

MTI/Krizsán Csaba

 

„Magyarország ma olyan ország

Magyarország ma olyan ország, ahol a katolikus püspök stadionjában kórusban zsidóznak

——————————————-

Hírdetés

Sok minden összeköti őket, kiváltképp a különleges kapcsolatuk Putyinnal, valamit, hogy mindketten titkolják a pénzügyeiket.

„Orbán Viktor és Donald Trump barátsága nem kopott meg, sőt a magyar miniszterelnök nemcsak visszasírja az egykori elnököt, hanem egyenesen vele képzeli el a jövőt. Értem én, hogy sok minden összeköti őket, kiváltképp a különleges kapcsolatuk Putyinnal, valamit, hogy mindketten titkolják a pénzügyeiket, de azért még Orbántól is elképesztő az a gondolat, hogy azzal a Trumppal akarjon szövetségben dolgozni a békéért, aki ellen a hazájában jelenleg is vizsgálat folyik polgárháborús uszítás miatt.

A volt elnök ugyanis tevékenyen részt vett a Capitolium ostromának előkészítésében, majd csendben nézte, ahogy a hívei megrohanják az amerikai törvényhozás épületét, és csak nagy nehezen szánta rá magát arra, hogy felszólaljon az erőszak ellen. 5 ember életét vesztette azért, mert nem volt hajlandó elismerni a választási vereségét. Trumpot már az alelnöke és a legközvetlenebb munkatársai is magára hagyták a minősíthetetlen viselkedése, antidemokratikus politikája miatt, de úgy tűnik, Orbán még így is kitart mellette. Madarat tolláról, embert barátjáról…

Vitathatatlan, hogy Magyarország érdekelt a minél előbbi békében, de ennek eléréséhez nem olyan szövetségesek kellenek, akik a hatalmuk megtartása érdekében képesek a saját hazájukban fegyveres polgárháborús helyzetet kirobbantani.”

Niedermüller Péter: Orbán Viktor és Donald Trump barátsága nem kopott meg

 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »