Gréczy fiacskájának is jutott állás az újpesti önkormányzatnál – bár nehezen döntötték el, mi legyen az hivatalosan

Gréczy fiacskájának is jutott állás az újpesti önkormányzatnál – bár nehezen döntötték el, mi legyen az hivatalosan

Gréczy Zsolt fiának is jutott állás az újpesti önkormányzatnál, "kommunikációs szakemberként" segíti Déri Tiborék munkáját – tudta meg a Pesti Srácok.

"A büdzsé bebiztosításának érdekében kerülhetett jogi tanácsnoknak Újpestre Gréczy Márton, aki szaktudásával és tapasztalatával – ügyvédbojtár jelenleg – jogászatice védi a kerületet" – írja a lap.

Hírdetés

Az újpesti polgármester a portálnak azt nyilatkozta: "Tévedés, hogy Gréczy Márton jogi tanácsnokként segíti az önkormányzat munkáját". A polgármester szerint Gréczy Zsolt fiára kommunikációs szakemberként számítanak, a honlapon eddig szereplő beosztás "elírása" ügyében pedig azonnal intézkedik, hogy azt javítsák ki az illetékesek.

A portál megkérdezte Déri Tibort arról is, mi indokolta, hogy Ungár Klárát nevezzék ki a kerületi rendelőintézet élére. A városvezető erre azt válaszolta, hogy arról az LMP-s Kanász-Nagy Mátéval ketten döntöttek, és semmilyen politikai nyomás nem volt rajtuk. Déri szerint az sem igaz, hogy Ungár Klárának nincs a szakterülethez köthető végzettsége, mert kiderült, hogy korábban egészségügyi menedzser képesítést szerzett, ami "így már alkalmassá teszi a posztra".

Az pedig, hogy Varju László a DK alelnökeként a legapróbb újpesti ügyek kapcsán is tiszteletét teszi, a kerület első embere szerint csak annyit jelent, hogy Varjunak – országgyűlési képviselőként – "fontosak a választókörzetében élők gondjai". Déri Tibor elmondta azt is, hogy Varjuval napi szinten egyeztetnek az önkormányzat munkájáról, de politikai nyomásról, felügyeletről szerinte szó sincs.

(Mandiner nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »