Grasszál a zsidó szellem Magyarországon

Én örülök annak, hogy a zsidók egyre erőszakosabb Hungaro fóbiásan viselkednek a befogadó magyar néppel szemben.Mert így legalább előbb felébred a magyarság, és Európa is. Aki olvasta a Kossuth díjas, Budapest díszpolgára, a zsidó Kertész Ákos könyvét az meg érthette, hogy a zsidó a világ második, legfajgyűlölőbb népcsoportja. Ha a magyarok a zsidókról ilyeneket írtak volna (lásd verset alul) Brüsszel és az USA libsiei még azóta is azon ajvékolnának. De azért van közöttük rendes és tiszteletre méltó is, csak az nem sok és nem Gyucsótány Ferencnek hívják. Nem mindegyik zsidó Hungarofóbiás. Eljön az az idő amikor az ő Istenük fogja megbüntetni őket és az lesz a nagy HOLOKAUSZT. A mindent csak maguknak való erőszakosságukkal hamarosan eljön a csúnya idő rájuk . Én mint jövő kutató, látóember nap mint nap kristály gömböt használok, kártyát is vetek és mindig azt hozza ki, hogy nagyon csúnya jövő vár a gonoszkodó sátánokra. Az álmagyarság ideje most még virágzik és övék a hatalom, majd fordul a kocka… Nem kellene bántani egymást, még nem késő, hogy változtassanak az élhetetlen, önző viselkedésükön.. (Adorján Imre hozza szólása)

Akkor ezt egy magyar írta a magyarokról? Ha màr a MAZSIHISZ szerint magyarok lőttek magyarokat a Dunába!!!

Kötve hinném, hogy bárki is lenne itt, aki nem ismerné, e “szívet melengető”, kiemelkedő művészi értékű darabját a zsidó költészetnek. Fontos azonban mégis leközölnöm e művet, hogy mindenki érezze a zsidók végtelen szeretetét és toleranciáját népünk iránt. Következzék tehát a vers (H.B. hozza szólása):

Hangosak a fasz magyarok,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágó’k.

Lesózzák a földjeiket,
Felszámolják történelmüket,
Eltűnnek majd nem sokára,
Elmennek a bús picsába.

Úgy rühelem minnyájukat,
mocskos, gyilkos falkáikat,
s mikor himnuszukat hallom,
felfordul a teli gyomrom.

Panaszkodnak, nyavajognak,
Ök sehová sem tartoznak,
Mindenki az ellenségük,
Nincsen nekik kistestvérük.

Hírdetés

Mindenki utálja őket,
Magyar férfiakat, s nőket,
Mindegyiküket megvetik,
De egyiküket sem szeretik.

Elveszett tekintélyüket féltik,
De mások a nyelvüket sem értik,
Nem tartoznak nyelvcsaládba,
Csak a tetves, bús picsába.

Írta: Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke.

Regös Péter nem átallott még ilyeneket is írni Lipták Bélának (forrás: kettosmerce.blog.hu):

“Én bátran kimondom – mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban – hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni. Aztán ezért csak nyugodtan húzzátok le rólam a vizes lepedőt. Nem érdekel.”

(…)

“Ezt az istenverte népet azonban nemcsak a holokauszt miatt utálom, hanem azért az erkölcsi fertőért is, ami ebben a kis szar országban uralkodik , mindegy hogy a komcsi vagy a náci oldalon vizsgálódunk.”

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Magyarország Cionista Gyarmat! Tagged: A Cionista Gyarmatokról, cionista helytartók, Magyarország Cionista Gyarmat!


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »