Google Anya a feministák oldalán küzd az elnyomó férfiak ellen

Vannak azok a nők, akik már ideje korán rájöttek arra, hogy nem szükséges semmilyen különösebb erőfeszítés az elismerés kivívására vagy a dicséretre, elég ha kihisztizzük aputól.

Az ilyen kevéssé tehetséges, mondhatni tohonyalelkű női hőgyek aztán felnőve azt látják, hogy a felnőttek világában bizony nem apuci mindent elismerő tekintete veszi őket körbe, és ekkor szintén a jól bevált módszerhez folyamodnak, a hisztihez, amelyet a felnőtt világban civil aktivizmusnak, vagy feminizmusnak neveznek.

A hisztéria tudományos megalapozására immáron a technika is a segítségükre siet, így a Tudományos Guglizmus Tanszéken nemsokára egész női generációk faggathatják a méltán népszerű, feminista keresőprogramot arról, milyenek is a férfiak. Az első mély kutatásaikat már közre is adták a Facebook-on. Az angol tudósokat megszégyenítő tanulmány azt bizonyítja, hogy a nőket kiszorítják a vezető szakmákból, szegény nők csak titkárnők lehetnek a férfi vezérigazgatók világában.

15193467_1234718669934794_4594173171998565662_n

A Tutiblog szintén előhalászott néhány olyan szakmát, ahonnan a férfiak egyenesen kiszorították a nőket, olyannyira, hogy elképzelhetetlen lenne, hogy ilyen munkákat valaha is nő végezzen. Gúgli Anya is nagyon jól tudja, hogy a szent emancipáció jegyében nem fognak tolongani a nők, hogy ezekben a szakmákban is bizonyítsanak. Nyilván azért, mert az elnyomó férfiak ezt nem engednék.

feminista2feminista1feminista5feminista4blabla

Úgy tűnik ráadásul, hogy a férfiak az álomvilágban is kiszorítanak minden mást, például a rózsaszín elefánt férfi princípium,

rozsaszin

ahogyan a kéknyelű pókmajom is.

pokmajom

Végső bizonyítékként pedig álljon itt az elnyomott, megnyomorított, szegénysorsú feministák előtt a Google Anya tanúnak, hogy minden férfi

hazug,

hazug

szexmániás

szexmanias

szexmanias

naci.

A Google fenti férfi-ellenes magatartását részünkről a duckduckgo.com használatával toroljuk meg. Ráadásul azok nem hülyültek el teljesen és lehet keresni is vele. Például dr. Kertész Balázs. Is.

www.tutiblog.com


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »