Goodfriend, Szent István és az álszentség

André Goodfriend már legendássá vált Twitter-fala a mai napra is tartogat nekünk baráti jó tanácsokat. A amerikai ügyvivő ezúttal Szent István intelmeire emlékeztet bennünket a „változatosság előnyeiről”. Ezzel nyilván Orbán Viktor vasárnapi, a gazdasági bevándorlás megállítását sürgető szavaira reagált.

Most abba ne is menjünk bele, hogy az ezer esztendővel ezelőtt élt uralkodó intelmeit (illetve mindig csak és kizárólag ezt az egyet) milyen irgalmatlan unalmas közhely a 21. században idézgetni. Abba se, hogy, ha a szent király minden tanácsát és rendelkezését komolyan vennénk ma is, akkor Jóbarát magyar haverjai rég tömlöcben sínylődnének már felségárulásért, Istentagadásért, és egyéb más súlyos vétségekért. Mert, ami igazán bicskanyitogató ebben a posztban, az az ordító álszentség.

Hírdetés

Ha van ugyanis e szép kerek globalizált Földgolyón olyan ország, amelynek a bevándorlás ügyében mélyen kussolnia illene, az bizony az Egyesült Államok. Ők ugyanis történelmi összesítésben minden nehézség ellenére valóban a migráció napos oldalán helyezkednek el, az ő nagyhatalmi státuszuk tényleg elképzelhetetlen volna  a sok millió, náluk új hazára lelt ilyen-olyan betántorgó nélkül – mégis brutálisan korlátozzák a csóró latínók bevándorlását. Mégpedig olyan módszerekkel, amelyektől egy brüsszeli bürokrata, de talán még Lázár János is szívszélhűdést kapna.

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »