Gondolatbűnözésért négy év börtönt kapott egy brit nemzetiszocialista

Gondolatbűnözésért négy év börtönt kapott egy brit nemzetiszocialista

Négy évre börtönbe került Nagy-Britannia 36 éves, egyik legproduktívabb antiszemita videóstreamelője, miután 4000 zsidókkal foglalkozó videóklipet tett közzé — írja a Daily Mail brit bulvárlap.

Nagy-Britannia egyik legtermékenyebb antiszemita videósát négy évre börtönbe zárták, miután az enyhítés érdekében saját maga is beismerte, hogy „fajgyűlöletre uszított”. Enélkül még ennél is többet kapott volna.

A szélsőjobboldali, patrióta nézeteket valló Richard Hesketh 4000 olyan videót tett közzé, amelyekben a nemzetközi zsidóság hatalmáról beszélt, a manchesteri Middletonban található lakásában videózó 36 éves férfi által készített felvételeket világszerte milliók nézték meg – hangzott el a bíróságon.

Az egyik videón, amely egy zsidó személy elleni erőszakos támadást mutatott, Hesketh csalódottságának adott hangot, hogy az áldozatot nem ölték meg, ezt súlyosbító körülményként értékelték.

Hírdetés

Emellett beöltözött egy „George” nevű zsidó paródiának is, nagy, komikus orral, hogy amely a nézők körében nagy népszerűségnek örvendett.

A gondolatbűnöző Hesketh ellen jellemző módon a terrorizmusellenes rendőrség indított nyomozást, miután a Community Security Trust nevű zsidó szupremácista spionszervezet bizonyítékokat gyűjtött össze ellene.

A manchesteri koronabíróságon Ian Dove bíró a következőket mondta:

„Ön ősi metaforákkal és rágalmakkal házalt a zsidó nép ellen. Az Ön által írt, előadott és sugárzott anyagban egyértelműen szélsőséges rasszizmus és ellenségeskedés volt tapasztalható”.

Hesketh az enyhítés érdekében bűnösnek vallotta magát a 2018 és 2020 között elkövetett, hétrendbeli „faji gyűlöletkeltés” vádjában.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »