Gond van megint

Gond van megint.

Most meg a hágai székhelyű Nemzetközi Büntetőbíróság nem kóser. Mondhatni azok is antiszemiták lettek, egy mocskos nácikok.

Történt ugyanis, hogy a népirtással, emberiesség elleni bűncselekményekkel valamint háborús bűncselekményekkel foglalkozó szervezet úgy döntött, hogy helyt ad a Palesztin Hatóság kérésének és előzetes vizsgálatba kezd a palesztin területeken elkövetett, feltételezhetően háborús bűncselekmények ügyében.

A vizsgálat híre azonnal kivágta a biztosítékot Izraelben.

„Botrányos, hogy néhány nappal azután, hogy a terroristák zsidókat mészároltak le Franciaországban, a nemzetközi bíróság ügyésze vizsgálatot indít a zsidók állama ellen. Ugyanez a bíróság kétszázezer halott után nem kívánt beavatkozni Szíriában, vagy Líbiában, vagy máshol, de helyesnek tartja a mérlegelést a világ legerkölcsösebb hadseregének ügyében egy olyan döntéssel, amelyet teljes mértékben Izrael-ellenes politikai megfontolások vezetnek” – ajvékolt Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök a döntést követően.

Aztán eltelt néhány nap és megszületett a megoldás Jeruzsálemben.

Hírdetés

„Egyszerűen arra fogjuk kérni barátainkat Kanadában, Ausztráliában és Németországban, hogy állítsák le a bíróság pénzelését. Ez a szervezet senkit sem képvisel, ez egy politikai intézmény. Számos ország van, – már folytattam erről telefonbeszélgetéseket – amely szintén úgy véli, hogy nincs létjogosultsága ennek a szervezetnek” – adta meg a problémára a választ Avigdor Liberman külügyminiszter.

Szinte abban a pillanatban, ahogy Liberman befejezte a sajtótájékoztatóját, a világ másik felén azonnal megszólalt az Egyesült Államok külügyminisztériuma: „Washington határozottan ellenzi a Nemzetközi Büntetőbíróság azon szándékát, hogy kivizsgálja az Izrael által Ciszjordániában és a Gázai övezetben elkövetett háborús bűneit. A felek közti viszályt a közvetlen tárgyalások útján, s nem pedig egyoldalú lépésekkel lehet megoldani”.

Így megy ez.

Ez az új világrend.

Mindenki, aki nem Izraelt támogatja, az csakis részrehajló, fasiszta és antiszemita lehet. Azokat a szervezeteket pedig, amelyek ezen elv ellenére is szembe mernek menni a cionista politikával, azokat meg kell szüntetni, be kell tiltani, vagy anyagilag el kell lehetetleníteni a működésüket.

Ennyi.

Ez a világ mai működésének vezérelve.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »