Gombamód nőnek ki a földből a Márki-Zay Péterek

Hamarosan sok kis Márki-Zay Péter lesz Magyarországon. Közülük választják majd ki a legjobbat, aki négy év múlva elindulhat a választáson. Ez lesz az ellenzék „T” modellje, – hasonlóan a Fordhoz – és sorozatgyártásban készülnek majd az apró Márki-Zay makettek. A többi között ez hangzott el az ECHO TV Troll című műsorában annak kapcsán, hogy a józsefvárosi időközi polgármester-választáson ugyanaz a forgatókönyv, mint Hódmezővásárhelyen volt. Ugyanis az április 8-i választáson mandátumot szerzett Kocsis Máté helyére összellenzéki támogatással Győri Péter pályázik.

Győri Péter az ellenzék legújabb Márki-Zay Pétere – mondta Pindroch Tamás a Figyelő munkatársa. Boros Bánk Levente a Médianőző ügyvezetője szerint ugyanilyen futóbolond volt a veszprémi Kész Zoltán is, akinek öröm volt nézni az április 8-i pofára esését.

Pedig 2015-ben még ő volt az ellenzék messiása, reménysugara – tette hozzá Pindroch. Ezek úgy nőnek ki a földből, mint eső után a gombák – élt a hasonlattal Boros Bánk Levente.

Hírdetés

A műsor másik témája volt egy Facebook-komment, amelyet a Heti Válasz újságírója Stumpf András írt. Stumpf Lukácsi Katalin bejegyzésére reagált és a Pestisrácok.hu-t kritizálta, miután Lukácsi a portál élő adásában a Poelbeatben vendégeskedett.

Mint ismert Lukácsi Katalin azzal vált közismertté, hogy kilépett a KDNP-ből, majd a választások óta a kormányellenes tüntetések egyik állandó felszólalója. Szarvas Szilveszter szerint Stumpf András az utóbbi időszakban teljesen elszabadult, mint a hajóágyú.

A Pesti Srácok főszerkesztő-helyettese kikéri magának Stumpf kommentjét, amiben a Heti Válasz újságírója azt írja, Lukácsi Katalinnak nem szabad legalizálnia portált, mint sajtót.

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA tekinthető meg.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »