Ginóék elfelejtették kifizetni a hotelszobát Visegrádon

A Szentendrei Rendőrkapitányság Visegrádi Rendőrőrse nyomozást folytat csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A Police.hu-n közzétett ismertetés szerint az ismeretlen erőforrás 2018. augusztus 19-én egy visegrádi hotelben szobát foglalt, majd másnap onnan fizetés nélkül távozott.

A szálloda biztonsági kamerája felvételt készített róla:

Hírdetés

A Szentendrei Rendőrkapitányság Visegrádi Rendőrőse kéri, hogy aki a felvételen látható ismeretlen férfit felismeri, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa Gy. u. 6/A szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Nos, bejelentést nem fogunk tenni, de elképzelhető, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek a fenti "vendégről" a Ginó majálisa című örökzöld videó jutott eszébe – talán Visegrádot is azért kellett olyan sürgősen otthagyni, mert sok volt a köcsög…


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »