Gigantikus botrány van készülőben!

Gigantikus botrány van készülőben!

Súlyosan visszaélhettek az ellenzéki választók személyes adataival.

Soros hazai katonái kezelhetik az ellenzéki választók személyes adatait

Soros hazai álciviljei bonyolíthatják le az ellenzéki előválasztás névre keresztelt roncsderbit. Mint ismeretes, a hazai ellenzéki pártok – és még mások is – úgy döntöttek, hogy a közös budapesti főpolgármester-jelöltjüket egy előválasztáson választják ki, azaz a budapesti ellenzéki szavazók dönthetik el, hogy ki legyen Tarlós István kihívója. Mindez szép és jó lenne, azonban nagyon úgy tűnik, hogy az ellenzéki roncsderbi során begyűjtött személyes adatokat egy olyan cégre bízták a pártok, amely a hazai Soros-birodalom jól beágyazott tagja.

Az előválasztás honlapján tájékozódva kiderül ugyanis, hogy az ellenzéki pártok a Magyarhang Nonprofit Kft.-t bízták meg az előválasztás lebonyolításával, valamint a befutott adatok kezelésével. Adat pedig lesz bőven, hiszen mind a regisztráció, mind a szavazás során személyes adatokat kell megadjanak a résztvevők.A cég ügyvezetője, tulajdonosa Varga Máté. Varga Mátéról a Pesti Srácok írta meg, hogy kapcsolati hálója alapján ő az a Varga Máté, aki a Soros György-féle Civil Kollégium Alapítványnak is igazgatója egyben.

Varga és a fenti cég elsőként úgy került a sajtó látókörébe még tavaly júliusban, hogy az aHang nevű, kérészéletű tüntetésszervezőt működtették, amely több másik, szintén Sorosékhoz köthető álcivil csoporttal működött együtt.

Az aHangról a PS megjegyzi, hogy vezetői a Civil Kollégiumhoz és Schilling Árpádhoz, valamint feleségéhez köthető Krétakör „szabadságharcosai”. 

Hírdetés

Nos, ilyen szervezetre bízzák az ellenzéki pártok az általuk fontosnak minősített előválasztást. Ennél is aggályosabb azonban az, hogy a pártok erre a cégre bízzák a választóik személyes adatait. A cég ugyanis vállalta, hogy lebonyolítja az előválasztást, és ők végzik az online és offline begyűjtött adatok összesítését és feldolgozását.

Az indok is megvan a honlapon, hogy miért pont ők csinálják az adatkezelést: „hogy az előválasztás második fordulója során civil kontroll mellett kerüljön kiválasztásra a változást akaró többség főpolgármester-jelöltje”. Hogy értsük jól: Sorosék kontrollja alá került az ellenzéki előválasztás, és ezt vállalják is honlapjukon.

Ezután különösen biztonságosan hangzik a honlapon található azon kijelentés: „Az előválasztáson részt vevők a jelen adatkezelési szabályzat és a Magyarhang Nonprofit Kft. általános adatvédelmi szabályzatának elfogadásával kifejezett beleegyezésüket adják ahhoz, hogy személyes adataikat, köztük a politikai véleményüket a továbbiakban a Magyarhang Nonprofit Kft. e szabályzatok alapján és keretei között kezelje és feldolgozza.”

A honlapról kiderül az is, hogy a Magyarhang Kft. semmilyen hatósági jogkörrel nem rendelkező aktivistái részére kétszer is kell adatokat megadni, egyrészt a regisztrációhoz, majd később a szavazáshoz is.Sőt, a regisztrációra van lehetőség online és offline, azaz a helyszínen is, ahol a mezei aktivisták gyűjtik be az ellenzéki választópolgárok szenzitív adatait. 

www.origo.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »