Gesztesi Károllyal négyszemközt akart beszélni a kardiológus

Gesztesi Károllyal négyszemközt akart beszélni a kardiológus

A szívrohamban elhunyt színművész régi barátja, Galambos Lajos szerint tudhatta, hogy valamin nincs rendben a szívével.

A zenész felidézte a Blikknek, hogy májusban rosszul lett és rohamkocsi vitte az intenzívre, ami után Gesztesi Károly aggódva felhívta. Beszélgetésükben arra is megkérte, hogy Lajcsi menjen el vele terheléses kardiológiai vizsgálatra.

Hírdetés

„Elmentünk, méghozzá az egyik legjobb szakemberhez, és komolyan vettük. Sosem mondta el, mi lett a pontos eredmény, de nem tudom feledni, hogy utána az orvos vele négyszemközt is beszélni akart. Ennél többet nem tudok mondani erről a dologról, hiszen utána ő sem hozta fel, de most minden más megvilágításba került – emlékezett vissza Galambos Lajos, és felsóhajtott. – Nem akarom elhinni, hogy ez alig fél éve történt… Csak a fejemet csóválom.”

Az 56 éves Gesztesi Károly szombaton a budapesti Ferdinánd hídnál vezette az autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Az elsőként odaérő, segítő szándékú ember drámai részleteket árult el a színész haláltusájáról. Ötven percen keresztül próbálták újraéleszteni, sikertelenül. Gesztesi Károlyt Szegedre várták a társulat többi tagjával, a Páratlan párost játszották volna.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »