Georg Spöttle nagyon bekezdett, állva hagyta az ellenzéket

Georg Spöttle nagyon bekezdett, állva hagyta az ellenzéket

A választókkal álmodni meg az új várost…

A politika nemcsak közügy, hanem személyes is, hiszen mindenki életét érinti, a választókét éppen úgy, mint a képviselőkét. Ezért is megyünk ki heti két alkalommal a szentesi zöldségpiacra, hogy közösen jelöljük ki a célt. Tegnap is rengeteg impulzust kaptunk. Több szülő és nagyszülő panaszkodott, hogy gyermekük Szegedre, Pécsre vagy Budapestre megy tanulni.

Ez a Fidesz számára már régóta gond, mivel aki elmegy, az a legritkább esetben tér vissza szülővárosába. Szentes van akkora város, hogy ide lehetne hozni egy főiskolát, vagy egyetemi kart. A fiataloknak nem kellene méregdrága albérletet vagy koleszt fizetni, hanem otthon lakva diplomázhatnának.

Persze a végzettség után is meg kell tartani őket. Ezért akarunk olyan versenyképes munkahelyeket, mint Komáromban, Hatvanban vagy Kecskeméten vannak. Nagy cégek ott 300.000 forint nettó kezdőbérrel alkalmazzák a munkaerőt. Ez nem a hely sajátosságán múlik, hanem a fideszes városvezetésen. Tenni kell a városért, ez a titok nyitja. Sok cég, sok befolyó iparűzési adó. Abból pedig lehet tovább építkezni.
Érdekes, hogy pont a baloldali szavazók támadnak minket a fiatalok elvándorlása miatt, pedig tudniuk kellene, a kincstár kulcsa és a döntés mindig a polgármesternél van.

Hírdetés

Győzelem esetén azt fogjuk elérni, hogy a fiatalok nem el, hanem más városokból is ideköltöznek majd Szentesre.

Hajrá Fidesz, hajrá Szentes!

Forrás: Georg Spöttle Facebook oldala

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »