Georg Spöttle: Megy a ballib ámokfutás Trump ellen…

Világsztárok azzal fenyegetnek, hogy elköltöznek Kanadába, vagy visszamennek Afrikába. Egy denveri ügyvéd barátom kiírta a facebook oldalára, hogy jó utat nekik. Ő, mint sokan az angolszász protestáns középosztályból Trumpra szavaztak. Sok, súlyosan sérült veterán is Trumpra tette le a voksát, hiszen az Obama adminisztráció alatt szociális segélyből tengették életüket, azok, akik készek voltak életüket, testi épségüket feláldozni az államért.

Magyar Menedék - Magyar Jézus

Trump tud tirpák lenni, ez tény, de a nép egyszerű gyermekeinek érthető, amit mond.

Sokan csalódtak Obamában, az én családomban is. Nagynéném hiába várta, hogy nyolcvan fölött lesz egy átlátható, viszonylag olcsó betegbiztosítása, A demokraták nagy tervei, az egészségbiztosítási reformot tekintve, elpuffantak.

Hírdetés

Sok, súlyosan sérült veterán is Trumpra tette le a voksát, hiszen az Obama adminisztráció alatt szociális segélyből tengették életüket, azok, akik készek voltak életüket, testi épségüket feláldozni az államért. Ahogy olvasgattam a veterán weboldalakat, mind Trump oldalán álltak. Eddig ők is csak nagy szavakat kaptak, de nem kaptak egy rendes protetizását vagy helyreállító plasztikai műtétet. Bíznak a változásba. Ugyanúgy bíznak az autóipar munkanélküli százezrei. Detroitból, ami ma egy kísértetváros, Trump újra az autóipar szívét akarja létrehozni. Vissza akarja hozni az amerikai ipart Kínából és Indiából. Ha csak ezt véghezviszi, az munkahelyek millióit fogja létrehozni.

Lehet, hogy lesz egy „Jalta 2” Putyin és közte, de véleményem szerint csökkenni fog a háborús veszély kontinenseinken. Trump nem lát ellenséget Oroszországban.

Clinton/Soros alatt nálam ezerszer okosabb emberek is nyitva hagyták egy közeli háború opcióját.

Amerika liberálisai is őrjöngenek, de ilyen a demokrácia, van aki nyer, van aki „csak” a második.
Nem értem a világvége hangulatot. Aki milliárdos vállalatokat tud vezetni, az nem egy buta ember. Jó tanácsadókkal kinőheti magát egy remek elnökké. Így volt Regen alatt is :) Izgalmasak lesznek a következő hónapok…

facebook


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »