Georg Spöttle: „Érdekes” szórólap a tegnapi tüntetésről…

Georg Spöttle: „Érdekes” szórólap a tegnapi tüntetésről…

Egyik itteni facebook ismerősöm fotózta el a tegnapi CEU melletti tüntetés szórólapját. Elég ordító helyesírási hiba és a tartalma sem éppen a felsőoktatási törvényről szól… Naná, hogy téma lett a migráció is, ugyanazok a hazugságok lettek kinyomtatva a szórólapokra, amelyet migráns simogató szervezetek tanácsára az illegálisok terjesztenek: „megvertek a rendőrök…” stb..

Számos agresszív tüntetésen vettem részt, mint megfigyelő vagy mint az elfogó egység tagja. Az összesen igazából ugyanazok a kategorizálható csoportok vesznek részt: a békés, politikai célokat követelő tüntetők, a hozzájuk csapódó ellenzéki pártok vagy szervezetek, akik a tüntetés árnyékában saját céljaikra/követeléseikre akarják felhíni a figyelmet (általában szimpatizálnak a tüntetők nézeteivel), az úgynevezett „fekete blokk”, akiknek semmi közük a tüntetés céljaihoz vagy a követéshez, ők csupán a balhé és a rendbontás miatt vannak kint. Anarchista csoportok, fekete ruhában, eltakart arccal, akik ezért is kapták a megnevezést. Rendszerint ők támadnak elsőként a rendőrökre. Rajtuk felbuzdulva pedig az agresszív résztvevők. Ott vannak, akár csak tegnap is, a megfizetett balhécsinálók. Lumpen elemek, igazából politikai meggyőződés nélkül, akik némi készpénzért hangoskodnak, vagy támadásra buzdítják a tüntetés résztvevőit.

Ezt tegnap is remekül meg lehetett figyelni. Olyan arcok hergelték a tömeget, akik nemhogy egyetem, de még egy gimi közelében sem voltak soha.

Az amerikai szervezők és a, nem kisszámú, külföldi résztvevők is felvetnek néhány kérdést… A baloldal persze, hogy meglovagolta ezt a hullámot, bár a saját szánalmas módján. ég a magyar zászló is elég rosszul állt a kezükben, bár abból is a kapható legkisebbet lobogtatták.

Hírdetés

A hazugság, hogy a kormány be akarja záratni a CEU-t persze azonnal nyitott fülekre találta ballib szervezeteknél és szimpatizánsaiknál. A Soros által fizetett médiumok persze már napok óta tüzelték a hangulatot.

Naná, hogy téma lett a migráció is, ugyanazok a hazugságok lettek kinyomtatva a szórólapokra, amelyet migráns simogató szervezetek tanácsára az illegálisok terjesztenek: „megvertek a rendőrök…” stb..

Fácit: Soros és az úgynevezett civil szervezetei nem nyugszanak és igyekeznek rombolni Hazánk imázsát, mégpedig nemzetközi szinten.

facebook


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »