Gengszter, illetve alvezér a félrejáró Esmeraldát megfegyelmező hencidai cigány beceneve – igazi raj csávó

Gengszter, illetve alvezér a félrejáró Esmeraldát megfegyelmező hencidai cigány beceneve – igazi raj csávó

Fél napig tartotta fogva barátnőjét "Gy.", azaz Gyöngyösi Attila, aki késsel kényszerítette kocsijába a 17 éves lányt. A cigányt Hencidán Gengszternek szólítják – derül ki a Bors cikkéből. Kitettek róla egy facebookos fényképet is, de kikockázták a szép szemeit, nehogy megsértsék a jogait – mi nem leszünk ennyire tapintatosak.

Veszélyes, mindenre elszánt férfiként írták le szerdán a rendőrök Gyöngyösi Attilát, a késes lányrabló körözése mellett felhívták rá a figyelmet: senki se próbálja feltartóztatni a 17 éves barátnőjét kocsiba kényszerítő "fiatalembert".

A bulvárlap úgy értesült: Gy. Attilát már korábbról is ismerték a rendőrök, s úgy gondolták, hogy hajlamos lehet az erőszakra. Úgy tudni, féltékenység miatt kényszerítette a kocsijába a barátnőjét, a lány nem szenvedett sérüléseket.

"Gy." Attilát és társát őrizetbe vették, tettükért akár ötéves börtönbüntetés is kiszabható, mivel súlyosbító körülménynek számít, hogy áldozatuk még nem töltötte be a 18. életévét. De végül valószínűsíthetően kiengedik egy kis ejnyebejnyével – várni fogja őket a fővezír.

Facebook-oldalán további rajságok is találhatók az alvezírről, kár lenne megfosztani olvasóinkat az élménytől:

Koábban írtuk: Elfogták a lányrabló hencidai cigányt

Hírdetés

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök Debrecenben fogták el azt a férfit és társát, akik a megalapozott gyanú szerint egy gépkocsival Nyírábrányból akarata ellenére elvittek egy fiatal lányt.

A közzétett körözés eredményeképpen 19 óra 45 perckor a rendőrök megjelentek a Debrecen, Kishegyesi úti bevásárlóközpont parkolójában, mert lakossági bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére arról, hogy ott parkol a felhívásban szereplő Volkswagen típusú személygépkocsi, amelyben két férfi és egy lány ül. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai "Gy." Attilát és társát, a 41 éves R. Tamást a helyszínen elfogták, és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították.

A 17 éves lányt a rendőrök orvoshoz vitték. A nyomozók megkezdték a két hencidai cigány elszámoltatását.

Korábban írtuk: Nem volt jó ötlet Gyöngyösi Attila barátnőjévé válni

Országos elfogatóparancsot adott ki a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Gyöngyösi Attila hencidai lakos ellen.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. január 6-án reggel Nyírábrányban Gyöngyösi Attila az utcán sétáló barátnőjét hajánál fogva a gépjárművéhez húzta. A férfi egy késsel megfenyegette a 17 éves lányt, akit akarata ellenére berángatott a fehér színű Volkswagen Polo típusú személygépkocsiba, amivel ismeretlen helyre távoztak.

A 28 éves Gyöngyösi Attila körülbelül 180 centiméter magas, haja színe fekete.

A keresett fehér színű Volkswagen Polo típusú gépkocsi forgalmi rendszáma GLJ-021.

A férfi veszélyes, kés van nála, támadásától tartani lehet, ezért senki ne próbálja meg őt elfogni vagy feltartóztatni! – figyelmeztet a rendőrség.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit vagy a leírásban szereplő gépkocsit felismeri, illetve Gyöngyösi Attila tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »