Geert Wilders a Sziliciumvölgyben tartott beszéde; Hasonló beszédet tartott a szenátusban is!

Geert Wilders a Sziliciumvölgyben tartott beszéde; Hasonló beszédet tartott a szenátusban is!

Geert Wilders, a holland Szabadságpárt vezetője (Partij voor de Vrijheid, PVV), 2015 augusztusában felszólalt Kaliforniában, a Szilícium-völgyben a Konzervatív Fórumon. A Fórum előtt, közben és után erőteljes rendőri jelenlét biztosította Wilders biztonságát, hogy megvédjék a Béke Vallásának félreértett, erőszakmentes követőitől.

Kedves Barátaim!

Köszönöm, hogy meghívtak Kaliforniába, és lehetőséget kaptam, hogy beszéljek Önök előtt. Nagyszerű újra itt lenni Amerikában, a szabadok földjén, a bátrak hazájában. Nagyszerű újra itt lenni Kaliforniában, abban az államban, ahol az álmok valóra válnak, és ahol nem léteznek megoldhatatlan kihívások.

Kemény és nehéz időket élünk. Olyan kihívások állnak előttünk, amilyenekkel még soha nem találkoztunk. Azért vagyok ma itt, hogy az iszlámról és annak társadalmunkat és szabadságunkat fenyegető, hatalmas és egzisztenciális veszélyeiről beszéljek Önöknek.

De előtte még, hadd mondjam el Önöknek, mekkora öröm itt lenni a Szilícium-völgyben, ami a világ technológiai hátországa. Nehéz nem optimistának érezni magunkat, mikor az innováció vibráló völgyén hajtunk keresztül.

Itt van a változás epicentruma. Itt születik a jövő. Itt találjuk a bizonyítékát annak, hogy minden problémára – legyen az bármilyen nehéz vagy bonyolult is -, mindig van megoldás. Ahogyan a nagyszerű kaliforniai mozgássérült sportoló, Roger Crawford mondja: „Az élet nehézségei elkerülhetetlenek, hogy vereséget szenvedünk-e, az opcionális.”

Csak akaratra van szükségünk, hogy megoldjuk a problémát, szenvedélyre és kitartásra, hogy leküzdjük a nehézségeket, és az abba vetett bizalomra, hogy a szabad társadalmak mindig a legjobbat hozzák ki az emberekből.

Ez a bizonyosság az oka az optimizmusomnak. A sötétség erői már a múltban is támadtak meg minket. De mindig győzedelmeskedtünk! És most újra győzni fogunk!

Hadd mondjak Önöknek valamit magamról. Európai politikus vagyok. A Holland Királyság Képviselőházának tagja vagyok, és ellenzem az iszlamizációt. Mindezt békésen teszem. Demokratikus eszközökkel teszem. Politikai vitákon veszek részt. De az iszlám halálra ítélt engem. Rajta vagyok az al-Kaida, az Iszlám Állam és a pakisztáni tálibok halállistáján.

11 éve éjjel-nappal rendőri védelem alatt állok. Mikor elmegyek valahova, fegyveres rendőrök jönnek velem. Erősen őrzött kormányzati menedékházban élek. Páncélozott járművel szállítanak. A feleségemmel együtt még katonai létesítményekben és börtöncellákban is éltünk, csakhogy biztonságban legyünk az iszlám terroristáktól.
Minél inkább felhívom a figyelmet az iszlám veszélyeire, annál több halálos fenyegetést kapok. De nem én vagyok az egyetlen. Ez nem rólam szól. A jó barátomat, a dán Lars Hedegaard újságírót megtámadták, csakúgy, mint Kurt Westergaard és Lars Vilks karikaturistákat. Az év elején a Charlie Hebdo magazin tíz karikaturistáját gyilkolták meg, pár évvel ezelőtt pedig a filmrendező honfitársamat, Theo van Goghot ölték meg. A lista folytatódik. Igazából itt ma mind halálos veszélyben vagyunk.

Ne hallgassunk el! Soha ne hallgassunk el! El kell mondanunk az igazságot az iszlámról! Bármi is legyen a következménye! Kötelességünk ezt megtenni!

Tudom, hogy miről beszélek. Tanulmányoztam az iszlámot. Mikor még megtehettem, beutaztam az iszlám világot. Meglátogattam Törökországot, Egyiptomot, Tunéziát, Szíriát, Irakot, Iránt, Afganisztánt és Indonéziát, és sokféle, barátságos és vendégszerető emberrel találkoztam ott. Természetesen sok mérsékelt és kedves muzulmán van. De mindez nem vakít el engem, hogy lássam a fontos valóságot, hogy míg sok muzulmán mérsékelt, maga az iszlám nem az.

Hadd adjak az iszlámról egy rövid összefoglalót. A legfontosabb tudnivaló a Korán jelentősége. Az iszlám szerint ezt Allah maga írta. Egy angyal diktálta le szó szerint Mohamednek, a Prófétának. A Korán minden szava Allah szava, ezért nem vitatható vagy értelmezhető. Minden helyzetben és minden időben érvényes. Ezért nem létezik a „mérsékelt iszlám”.

Az iszlám totalitárius. Minket mind le akar igázni, és az iszlám szerint csak az iszlám számára van hely. Nem választható önkéntes alapon. Egyetlen muzulmán sem tagadhatja meg. A hitüket elhagyókat meg kell gyilkolni. Elrendeli a föld minden államának leigázását és a saría törvény bevezetését. A Korán tele van a következőhöz hasonló versszakokkal (Korán 47:4): „Mikor találkozol a hitetlenekkel, sújts le a nyakukra és rendezz köztük vérfürdőt.” A Korán több, mint 150 versszaka szólít fel dzsihádra, szent háborúra. Ezt alkalmazzák is minden nap. Csak kapcsoljátok be a TV híradót, és láthatjátok az iszlámot cselekvés közben.

Mi mind az iszlamizáció áldozatai vagyunk. Nézzetek szét magatok körül. Ez az épület tele van felfegyverzett rendőrökkel. A ma esti gyűlésünk komoly védelem alatt áll. Miért? Nem vagyunk bűnözők! Békés, átlagos állampolgárok vagyunk, akik a szabad társadalmunk egyik alapvető jogát gyakorolják,  a szólásszabadságot. Ez az, amiért Amerika alapító atyái is küzdöttek, és szerepel az amerikai  Alkotmány első kiegészítésében.

Ez a ma esti helyzet egyáltalán nem amerikai. De sajnos ez vált valósággá Amerikában és a többi nyugati országban. Miért? Elmondom, hogy miért: Mert az iszlám betört Amerikába, és leigázza Európát.

Az iszlám alapjaiban változtatja meg a társadalmainkat. Egy totalitárius ideológiától agymosott fanatikusok képesek megölni minket csak azért mert megpróbáljuk az embereket tájékoztatni az iszlámról. Behódolásig terrorizálják az embereket. Hálás vagyok, hogy nem engedtetek a fenyegetéseknek. De a tények azok tények: a zsidó-keresztény identitásunk, a tradícióink, a szabadságunk és az értékrendünk – beleértve a szólásszabadságot is – többé már nem magától értetődőek. Veszélyben vannak! Meg kell védenünk őket! Ez szomorú dolog, méltatlan a szabad társadalmunkra nézve.

A múlt hónapban láthattuk Amerika iszlamizációjánek egy újabb tragikus példáját. Egy fegyveres a Tennesse állambeli Chattanooga-ba megölt négy amerikai tengerészgyalogost és egy tengerésztisztet. Az elkövető Muhammad Youssef Abdulazeez kuvaiti bevándorló volt. Ez arra késztet, hogy emlékezzünk a 2012 márciusában történt francia eseményekre, mikor Muhammad Merah, egy algériai bevándorló leszármazottja megölt három francia ejtőernyőst. Ugyanez az elkövető később betört egy zsidó iskolába, és megölt három gyereket és egy rabbit.

Hadd meséljek Önöknek a saját kontinensemről és a saját országomról. Az elmúlt évtizedekben az európai kormányok elkövettek egy hatalmas hibát. Balga módon megengedték több millió iszlám országból érkező bevándorlónak, hogy letelepedjenek a határainkon belül.

És most egy új valóságnak lehetünk szemtanúi:

Az iszlám kerületek növekednek. Sok európai város iszlám lakossága rohamosan növekszik: csak nézzük meg Amszterdamot, Brüsszelt, Bradfordot, Marseille-t, a svéd Malmöt és sok más európai várost. Európa a fejkendők és mecsetek kontinensévé kezd válni. Hollandiában a Mohamed jelen pillanatban országosan már a második leggyakoribb név az újszülött fiúk körében, a legnagyobb városainkban, Amszterdamban, Rotterdamban és Hágában pedig az első helyen szerepel. Ugyanez a helyzet Belgium fővárosában, Brüsszelben, Norvégia fővárosában, Oszlóban, és az angol fővárosban, Londonban. Ami azt illeti, egész Angliában már a Mohamed a legkedveltebb név az újszülött fiúk körében.

Európa kezd az extrémizmus és intolerancia kontinensévé is válni. Múlt nyáron a szülővárosomban, Hágában az Iszlám Állam (IÁ) szimpatizánsai parádéztak az utcákon. Horogkeresztekkel és az IÁ fekete zászlójával vonultak fel. Azt ordítozták, hogy „Halál a Zsidókra!” Fényes nappal, a szülővárosomban! A Korán szerint a zsidók majmok és disznók leszármazottai. Angliában lefilmeztek egy iszlám bandát, amint az utcán járőröztek Londonban, és azt követelték a járókelőktől, hogy alkalmazkodjanak a saría törvényeihez. Nem olyan rég a francia Reims-ben az úgynevezett iszlám vallási rendőrség megvert egy fiatal francia lányt, mert a parkban bikiniben napozott.

Minden nyugati államban vannak hazai dzsihádisták, akik készek erőszakot elkövetni. Az ISIS „városi farkasoknak” hívja őket. Ezrek vannak így. Az Európai Rendőrséggi Hivatal (Europol) adatai szerint 5000 hazai dzsihádista hagyta el Európát, hogy Szíriába és Irakba menjen harcolni. És sok közülük vissza is tértek. Múlt januárban egy ISIS tiszt azt mondta, hogy csak ez a szervezet már 4000 harcost küldött Európába. Az angol hatóságok felfedtek egy ISIS összeesküvést, amely Erzsébet Királynő felrobbantására irányult. És a szervezet bejelentette, hogy 2020-ra el akarják foglalni Európa nagy részét, beleértve Spanyolországot, az egész Balkánt, csakúgy mint Afrika északi részét és az indiai félszigetet.

A politikai vezetőink, az Önök elnöke, Barack Obama, Nagy-Britannia miniszterelnöke, David Cameron, a német kancellár, Angela Merkel, és a saját holland miniszterelnököm, Mark Rutte még mindig azt mondják, hogy az iszlám a béke vallása. Hadd mondjam el Önöknek: nincs igazuk!

John Quincy Adams, Amerika hatodik elnöke a következőt mondta: „A Korán felfogása szerint folyamatos háborút kell vívni azokkal, akik megtagadják, hogy Mohamed Isten prófétája.” Winston Churchill, a nagyszerű, második világháború alatt regnáló angol miniszterelnök az iszlámot „romboló erőnek” nevezte, és Adolf Hitler antiszemita könyvét, a Mein Kampf-ot az „új Korán”-nak titulálta. Adamsnak igaza volt. Churchillnek igaza volt. Obamának és Cameronnak nincs!

Álljunk le az iszlámnak történő behódolással! Ne hunyászkodjunk meg! A dzsihádisták és a szimpatizánsaik nem tartoznak a társadalmunkhoz! Azt mondom: követeljük vissza a szabadságunkat! Szerencsére nem vagyok egyedül. A nyugati világban egyre több ember mondja: ami sok az sok!

Nem egy marginális figura vagyok. Megválasztott politikus vagyok, a Szabadságpárt vezetője, ami jelenleg, a holland nemzeti TV közvélemény-kutatása szerint, a legnagyobb párt. A dzsihádisták megpróbálnak elhallgattatni, mert egyre többen felismerik, hogy az igazságot mondom.

Hírdetés

Nem szabad beadni a derekunkat. Nem engedhetjük a terroristáknak, hogy győzzenek, és a gonosz diadalmat arasson. Hol vannak a nyugati vezetők, akik Adams és Churchill bölcsességével rendelkeznek?!

A Long Island-i csata előestéjén, ami az első jelentős csata volt az amerikai függetlenségi háborúban, George Washington azt mondta az embereinek: „Olyan időben élünk, mikor el kell dőlnie, hogy az amerikaiak szabad emberként vagy rabszolgaként élnek. A kegyetlen és könyörtelen ellenségünk csak egy választást hagyott nekünk, választást a bátor ellenállás vagy a nyomorúságos behódolás között.” Ezek a szavak – ezek a bölcs szavak – ma ugyanúgy vonatkoznak ránk is. Hol vannak azok a nyugati vezetők, akik George Washington bátorságával rendelkeznek?

Néhány évvel ezelőtt felhívást intéztem a muzulmánokhoz, hogy szabadítsák föl magukat az iszlám igája alól, és válasszák a szabadságot. Teljes szívvel támogatom a szabadságszerető muszlimokat. Tehát ezt mondtam nekik: „Szabadítsátok föl magatokat. Hagyjátok ott az iszlámot.” Még ma is ezt vallom. De ez nem vakít el engem, hogy észrevegyem az ugyanolyan mértékben fontos valóságot: míg sok muszlim mérsékelt, nagyon nagy számban – sajnos – nem azok.

Hadd mondjak néhány sokkoló adatot. Az Amszterdami Egyetem készített egy kutatást a Hollandiában élő 1 millió muzulmánról. Arra a megállapításra jutottak, hogy 11 százalékuk kész erőszakot alkalmazni az iszlám nevében. Ez 110 000 ember. Egy megrázó szám egy olyan kis országban, ami fele akkora, mint Maine ( az USA 23. tagállama).

És ez csak rosszabb lesz. Míg a terroristák csupán egy kisebbség, a közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy a többség támogatását élvezik. A közvélemény-kutatások szerint a hollandiai iszlám népesség 73 százaléka  azt mondja, hogy azok a muszlimok, akik elmennek Szíriába a dzsihádban harcolni, hősök. 73%! A Hollandiában élő fiatal törökök 80 százaléka szerint nem elítélendő az az erőszak, amit az ISIS a hitetlenek ellen követ el. 80%! El tudják hinni???

Az amerikai muszlimok körében végzett tavaly júniusi felmérés szerint 51 százalékuk szeretné, ha a saría törvény szerint élhetne. Még zavaróbb az a tény, hogy az amerikai muszlimok 29 százaléka szerint rendben van az az erőszak, amit azok ellen követnek el, akik úgymond „inzultálják” Mohamedet. 25 százalékuk – meghökkentő módon minden negyedik – egyetért azzal, hogy itt az USA-ban, az amerikaiak ellen elkövetett erőszak megengedhető a dzsihád részeként.

Valójában nagy bajban vagytok! Mi mind nagy bajban vagyunk. Van egy nagy problémánk. iszlámnak hívják. A probléma növekszik. És nem tehetjük meg, hogy továbbra is figyelmen kívül hagyjuk, mert a létezésünk forog kockán.

Itt, az Egyesül Államokban az illegális mexikói bevándorlás okoz problémát. Csak képzeljék el, ha Mexikó egy muzulmán ország lenne, és az iszlám bevándorlók milliószámra lépnék át a határt. Pontosan ez az, ami most Európával történik.

Már milliónyi iszlám bevándorló van Európában. Múlt évben 700 000 ember vette az útját Európa felé, többségük muzulmán országból. Ebben az évben még magasabb számra számíthatunk. Minden nap megpróbálnak hajókkal átkelni a Földközi-tengeren. Calais-ban megrohamozzák a kamionokat és a vonatokat, hogy eljuthassanak Angliába. Egész Európában katasztrófával nézünk szembe. A helyzet minden nappal romlik, míg a kormányzó elit a homokba dugja a fejét.

Ideje felébredni, mert kifutunk az időből.

A tavaly májusi garlandi (Texas állam) események óta ez az első beszédem Amerikában. Kétség kívül emlékeznek a múlt májusra, mikor két dzsihádista vérfürdőt szeretett volna rendezni a garlandi Mohamed-karikatúraverseny kapcsán. Én tartottam a vitaindító beszédet ezen az eseményen. Teljes szívvel támogattam a verseny szervezőit, jó barátaimat, Pamela Gellert és Robert Spencert. A média megtámadta őket az iszlám provokálása miatt. De a garlandi eseményt nem  provokációból szervezték, hanem válaszul egy provokációra!

A garlandi karikatúraverseny győztese Bosch Fawstin lett, aki korábban muszlim volt. Bosch készített egy rajzot, melyen a vadul kinéző Mohamed egy kardot lenget, és azt kiabálja: „Nem rajzolhatsz le engem!” A rajz alá Bosch a következőket írta: „Pontosan ez az, amiért lerajzollak!” És ez, barátaim, mindent elmond. Bosch kiállt az amerikaiak jogaiért. Az iszlám saría jogrendszerben Mohamed ábrázolása bűncselekmény. De amerikaiként Bosch Fawstin nem egy iszlám országban él. Ez Amerika, a szabadok földje. Ez az Egyesült Államok. Itt mindenki készíthet képeket és rajzokat, mindegy, hogy mit mond a saría törvény. És mindenki szabadon megválaszthatja a vallását, és elhagyhatja az iszlámot.

Döntéseket kell hoznunk. Ellenállás vagy behódolás. Szabadság vagy rabszolgaság. Szabadság vagy iszlám. Természetesen mi az ellenállást és a szabadságot választjuk. Nincs más opció. Nincs más út. Ezért voltam ott Garlandban. Ezért vállaltam el, hogy beszédet tartok egy másik Mohamed karikatúraversenyen jövő hónapban, Londonban, Nagy-Britannia fővárosában.

Nem engedhetjük meg magunknak, hogy megfélemlítsenek minket. Sem Európában, sem Amerikában.

Egyre több ember áll a mi oldalunkra. Épp múlt héten egy Nagy-Britanniában készített közvélemény-kutatás alkalmával feltárták, hogyan gondolkodnak az emberek az iszlámról úgy általában. A lakosság több mint fele, vagyis 56 százalék azt mondja, hogy az iszlám – még egyszer megismétlem, az iszlám, nem pedig az iszlám fundamentalizmus  – fenyegetés a nyugati demokráciára nézve.

A politikai elit tisztában van az emberek hangulatával, a közvéleménnyel, ami gyors változáson megy keresztül. Ezért pánikolnak. Ezért próbálnak minket megállítani. Nem állíthatják meg az embereket, hogy ránk szavazzanak, tehát a bíróság előtt próbálnak megállítani minket.

Amerikával ellentétben nekünk Európában nincs ott az Alkotmány első kiegészítése (A Kongresszus nem alkot törvényt vallás alapítása vagy a vallás szabad gyakorlásának eltiltása tárgyában; nem csorbítja a szólás- vagy sajtószabadságot; nem csorbítja a népnek a békés gyülekezéshez való jogát, valamint azt, hogy a kormányhoz forduljon panaszok orvoslása céljából. -Ford.). Az elmúlt évtizedekben úgynevezett „gyűlöletbeszéd” törvényeket vezettek be. Ezek a törvények teljesen szubjektívak. Elég az, hogy valaki sértve érzi magát az által, amit te mondtál, és bíróság elé citálhat. És az iszlám aktivisták nagyon könnyen sértve érzik magukat.

Hét évvel ezelőtt készítettem egy dokumentumfilmet (Fitna) az iszlámról és országom iszlamizálódásáról. Jordánia azzal a fenyegetéssel reagált, hogy nemzetközi elfogató parancsot ad ki ellenem. Indonézia persona non gratanak (nemkívánatos személy, a ford.) kiáltott ki egész életemre. Még az ENSZ főtitkára is erősen kritizált. És a saját országomban, Hollandiában bíróság elé állítottak. Szerencsére felmentettek minden vádpont alól. De most a holland hatóságok újra feljelentettek. És az egyetlen oka ennek az, hogy kifejezem a nekik nem tetsző véleményemet, amit intoleránsnak találnak. Ahelyett, hogy a velünk szemben intoleránsan viselkedőkkel szemben lépnének föl, azok után mennek, akik torkig vannak az intoleránsokkal szembeni toleranciával. Hamarosan újra bíróság előtt állok, arra kényszerítve, hogy értékes időt, energiát és pénzt áldozzak a perre.

Múlt márciusban Ausztriában voltam, ahol Európa iszlamizálódásának veszélyeiről beszéltem. Iszlám szervezetek azt mondták, inzultálva érezték magukat. Most Ausztria Legfőbb Ügyésze bűnügyi vizsgálatot indított ellenem. Ez az ún. jogi dzsihád!

De hadd mondjak el egy dolgot: Soha nem adom föl! Mindig az igazat fogom mondani az iszlámról! Túl sok forog kockán!

Valójában ez szomorú. Szemtanúi vagyunk a szabadságunk halálának. Meghal, mert a politikusaink nem hajlandóak megvédeni. A gyávaság, a tudatlanság, a politikai haszonlesés és hamis korrektség miatt hal meg. De ez nem az én utam!

Tartozunk azzal a múlt generációknak, hogy mindig az igazat mondjuk, és nem vesszük készpénznek a szabadságunkat. Tartozunk azzal a jövő generációinak, hogy nem mondunk le a szabadságukról. Megállíthatjuk az iszlám globális terjeszkedését, ha megtesszük a kötelességünket. Megfordíthatjuk a szerencsét, ha még ma cselekszünk. Most, barátaim, a 24. órában vagyunk. A gyávaságot szembesítenünk kell az igazsággal. A tudatlanságot szembesítenünk kell az igazsággal. A politikai haszonlesést szembesítenünk kell az igazsággal. Az igazsággal az iszlámról.

Én európai vagyok, Önök amerikaiak, de mind egy hajóban evezünk. Egyesülnünk kell a közös ellenséggel szemben. Az iszlám szökőár erős, de a Nyugat korábban már visszaverte ezt a támadást. És újra meg tudjuk tenni, ha összefogunk.

Ki kell állnunk minden nemzet és minden ember mellett, akiket az iszlám dzsihád fenyeget. Különösen amellett a nemzet mellett, melyet annyira szeretek, Izrael állama mellett. Izrael az iszlám sötétségének tengerében az egyetlen jelzőtűz. Néhány évig éltem Izraelben. Otthon éreztem magam. A Közel-Keleten ez az egyetlen demokratikus ország, és a régió egyetlen országa, mely ugyanazzal az értékrenddel rendelkezik, mint mi. Az iszlámmal való konfliktusa nem a földről szól, ideológiáról szól. Ez a szabadság és a zsarnokság közti konfliktus. Izrael a kanári a szénbányában. Ha az iszlám legyőzi Izraelt, mi leszünk a következők. Huntington tévedett. Nem a civilizációk összecsapásáról van szó, hanem a civilizációnk és a barbarizmus összecsapásáról.

Ez az, ami miatt mi mind Izrael vagyunk, és ezért kell támogatnunk, védelmeznünk Izrael biztonságát. Soha nem szabad megbíznunk olyan bűnöző iszlám rezsimekben, mint az iráni. A nukleáris egyezmény, melyet nemrég véglegesített az Önök elnöke az Iráni Iszlám Állammal, egy paródia. Egy szörnyű történelmi hiba. Ez nagymértékben fenyegeti Izrael és az egész Nyugat biztonságát. Ideje abbahagyni a megbékülésre irányuló politikát. Itt az ideje, hogy támogassuk Izraelt.

Barátaim, nem egyszerű kritizálni az iszlámot. A dzsihádisták felírnak minket a halállistákra. A hatóságok bíróság elé citálnak minket. A politiki elit nem vesz tudomást a figyelmeztetéseinkről. Mind megpróbálnak elhallgattatni minket. De az emberek a mi oldalunkon állnak. Mert mi is az ő oldalukon állunk. A szabadság oldalán!

Ha én leszek a következő holland miniszterelnök, a következőket szeretném tenni:

1. Garantálom a szólásszabadságot. Egy európai első kiegészítéssel (első kiegészítés: lásd fentebb). Az igaz beszéd védelmét, mindegy, mennyire politikailag inkorrekt is az.
2. Véget vetek az iszlám országokból érkező bevándorlásnak. Ami sok, az sok! A több helyett kevesebb iszlámra van szükségünk. Miért engedjük meg nekik, hogy még több mecsetet építsenek, mikor az első templom megépítése Szaúd-Arábiában még várat magára?
3. Egyenlő jogokat garantálok mindenkinek, aki asszimilálódik a társadalmunkba, tiszteletben tartja a törvényeinket és az értékrendszerünket, de kiutasítok mindenkit, aki támogatja a dzsihádot vagy megpróbálja a saría törvényt ránk erőltetni.
4. A nemzeti szuverenitás visszaszerzését, és a nemzeti határvédelem újbóli felállítását. Mivel Hollandia az Európai Unió és a Schengeni Egyezmény része, nem vagyunk már teljesen szuverének, és nincs nemzeti határvédelmünk. Ez nevetséges! Azt akarom, hogy Hollandia Európán belül, de az Európai Unión kívül legyen, mint Svájc is.
5. A civilizációnk zsidó-keresztény gyökereinek védelmét. A kulturális relativizmus megállítását. Nem  minden kultúra egyenlő. A mi kultúránk messze jobb, mint az iszlám kultúra. Ne szégyelljük, hanem legyünk büszkék arra, amik és akik vagyunk.

Valójában, Barátaim, meg kell hoznunk a döntést. Döntést a szabadság és az iszlám között.

Hozzuk meg a helyes döntést!

Folytassuk a hagyatékot, amit az elődeink ránk ruháztak, a szabadságot és igazságot mindenkinek!

Soha ne hódoljunk be!

Válasszuk a szabadságot!

Hadd zárjam a beszédemet az egyik nagyszerű elnökük, Thomas Jefferson szavaival. A Marked for Death című könyvemben is idézem őt. A szavai nagyon inspirálóak számomra. Jefferson a következőket mondta: „Elvek dolgában állj úgy, mint egy szikla.” És pontosan ez az, Barátaim, amit tenni fogunk. Úgy fogunk állni, mint egy sziklafal, és megvédjük a szabadságunkat!

Köszönöm!

Forrás: Gates of Vienna blog

Forrás: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=7411

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Külföld, Valóság Tagged: Európa, Hollandia, invázió, muzulmánok, Sharia


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »