Gazdagoknak adott villanyautók

Gazdagoknak adott villanyautók

„Az Európai Baloldal nem a Jobbik, hanem Ady Endre, József Attila és Radnóti Miklós elköteleződésére támaszkodik. Elutasítjuk Karácsony Gergely és az MSZP alkuját a Jobbikkal és Puzsér Róberttel.

A magyar társadalom legsúlyosabb problémája a szegénység drámai mélyülése, a gazdagok és szegények közötti szakadék növekedése, a kisebbségekkel szembeni gyűlölet terjedése.

A Fidesz és a Jobbik olyan rendszer kiépítésében értett egyet az Alaptörvény 7. módosításának megszavazásakor, amely bünteti a szegénységet, a társadalmi egyenlőségért kiálló civil és politikai mozgalmakat.

Az Európai Baloldal olyan szervezetekkel szövetkezik, amelyek az Alaptörvény helyett Alkotmányt akarnak, és ebben az Alkotmányban készek garantálni az alapvető szociális jogokat, köztük a lakhatáshoz való jogot.

Hírdetés

Budapest levegőjét nem a gazdagoknak adott villanyautókkal, hanem a szegényeknek biztosított korszerű fűtési rendszerekkel lehet megtisztítani.

Számunkra a nemzetközi elköteleződést nem a rasszista gárdát szervező és náci karlendítésről hírhedt Jobbik politikusai adják, hanem Ady Endre, József Attila és Radnóti Miklós.

Vagy igaz világ lesz, vagy nem lesz itt semmi.”

Vajnai Attila: A Fidesz és a Jobbik jegyesek


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »