Gáz! Orbán Ráhel segítségére sietett a királyi hírkozmetikus

A bahreiniek megváltoztatták Orbán Ráhel találkozójának leírását, már nincs benne szó olajügyekről sem – szúrta ki a 444.hu.

 

Az ismeretlen hírkozmetikus alig 24 órával azután lépett munkába, hogy a teljes magyar sajtó és az ellenzék szemét szúrni kezdte egy nem mellesleg tavalyi cikk, ami a bahreini Olaj és Gázügyi Hatóság honlapján található. Eszerint a miniszterelnök lánya; Orbán Ráhel és Tiborcz István, mindenféle ismert állami tisztség vagy felhatalmazás nélkül a Perzsa-öböl menti királyság olajügyi miniszterével a folyékony arannyal kapcsolatos kereskedelmi ügyekről tárgyalt.

Ez Bahreinben lehet, hogy elmegy, de Magyarország egyelőre nem örökletes alkotmányos monarchia. Nem csoda, hogy Budapesten a néppárti ellenzék is kiakadt (az ezzel kapcsolatos cikk linkjét beszúrtuk ide). Majd a majdnem ötezer kilométeres távolságban lévő országban az illetékes beosztott megkapta a megérdemelt leszúrását is:

Írd újra a hírt, ezúttal ne szúrd el!

Hírdetés

Ezek következtében a kereskedelmi megbeszélésről szóló bekezdés törlésre került,

az új változat szerint az olajügyi miniszter ráérő idejében egész egyszerűen Bahreinről beszélt az egyébként nagyon hálás hallgatóságnak, azaz Orbán Ráhelnek és kedves férjének.

Utóbbiak megköszönték a szíves fogadtatást.

Orbán lánya korábban azt írta, hogy „2015. szeptember 17-e és 20-a között Bahreinben voltunk férjemmel magánúton. Az utazás költségeit magunk álltuk. Minden más ezzel kapcsolatos állítás hazugság.” A megbeszélésen szintén jelenlévő vevő magyar tiszteletbeli konzul, Garamvölgyi Balázs azt nyilatkozta, hogy tényleg nem emlékszik, hogy került a találkozóra, holott hullarészeg biztosan nem lehetett a helyi törvények szerint alkoholkorlátokkal sújtott országban.

Mellesleg az alaphírt eredetileg más tekintetben is eredményesen elszúrta a bahreini Olaj és Gázügyi Hatóság honlapjának a szerkesztője ugyanis Orbán Ráhelről azt írta, hogy a hölgy a magyar miniszterelnök felesége, ami ugye elég bizarr lenne, tehát ez is korrekcióra került,

Magyarországot azért mégsem Targaryen-házból származó őrült király uralja.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »