Gaudi: az EU-t háttérhatalmak irányítják, 2030-ig ki kell lépni!

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetőjének 21 perces elemzése: – a háttérhatalmak által irányított, nemzetállamokat felszámolni kívánó Európai Unió és az EU diktátumok ellen fellázadt, nemzeti önrendelkezés útját járó hazánk, illetve a kölcsönösen előnyös nemzeti együttműködés útjára lépni kívánó közép-európai régiós országok viszonyáról, – az európai hazafias erők jövő évi európai parlamenti választásokon várható győzelemről, – a migrációt szervező és a hagyományos európai értékeket romboló Soros-birodalom ellen szükséges szankciókat bevezető, Stop, Soros ! törvénycsomag és Alaptörvény módosítás, továbbá a Szent Korona eszme fontosságáról.

A nemzeti jogvédő szerint nemzeti megmaradásunk érdekében elkerülhetetlen a megfelelően előkészített és jól ütemezett kilépés az EU-ból, addig pedig az EU-ból a lehető legtöbb forrást ki kell venni és nemzetépítő célokra kell fordítani , bár még így is bőven negatív az egyenleg a csatlakozás előtti időszakban már bekövetkezett és veszteségek, és azóta jelentkező hátrányok miatt.

Szerinte a magyar miniszterelnök kormányfőbeiktatási beszédében vázolt, 2030-ig tartó nemzetépítő program nagyon helyesen már ez EU-n kívüli létet célozza.

Az EU helyett életre kell hívni a kölcsönös előnyök mentén működő, egyenjogúság elvén alapuló, nemzeti önazonosságot és a nemzeti szuverenitást tiszteletben tartó, bevándorlóktól védett, közép-kelet európai együttműködést. Felidézte a 2003-ban, a tisztességtelen EU csatlakozási népszavazás időszakában, az EU ellenes hazafiak részéről a csatlakozás ellenében kifejtett figyelmeztető érveket (http://sfkornyek.szabadsagharcos.org/…), amelyeket az elmúlt 15 év teljes mértékben igazolt.

Hírdetés

Kiemelte: Európa sírásói egyre aktívabbak, de Európa megmentői is, akik élharcosa hazánk: a jövő évi európai parlamenti választásokon esélye van annak, hogy a nemzeti önrendelkezés hazafias erői földcsuszamlásszerű győzelmet aratnak. Ezzel elkergethető a háttérhatalmi érdekeket szolgáló Juncker féle bizottság, az EP-ben is a hazafias többség veheti át az irányítást, ezzel megnyílhat az esély arra, hogy a a jelenleg egyre inkább a föderális, szovjet típusú birodalomépítés irányába tartó EU helyett a Nemzetek Európájának konföderális modellje valósuljon meg az őshonos európai nemzetek megmentése érdekében.

Az előadás 2018. május 26-án dr. Halász József, Szent Korona értékrend talaján kidolgozott, Gondoskodó Magyarország program (http://szkertekrend.hu/GM1.pdf) megalkotója által szervezett nyilvános eszmecsere során hangzott el Budapesten.

Almásy Digital Studio

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »