Gajdics Ottó: Messiásra várva

Gajdics Ottó: Messiásra várva

Aki házastársáról titkos hangfelvételt készít, és azt politikai céljai elérése érdekében felhasználja, közben elvált feleségét a felvétellel zsarolja, az szemét g@zember.

Írásunk tárgya méltatlan egy vezércikkhez, ezért elöljáróban muszáj néhány alapvetést tisztázni. Tehát aki házastársáról titkos hangfelvételt készít közös otthonukban, és azt politikai céljai elérése érdekében felhasználja, közben elvált feleségét a felvétellel zsarolja, az szemét gazember. Egy légtérben sem szívesen tartózkodik ilyennel a normális ember, az pedig kizárt, hogy bármiben is szövetkezzünk vele, bárhová is kövessük őt. Ez a típus képes, és rögzíti még a koppanást is, ahogy padlót ér, amikor kiköpünk mellette.

Továbbá aki üvöltözés és szidalmazás közben sorban lerángatja az ágytámla tetején lévő könyveket, és azokat levetett nadrágjával együtt összegörnyedten rettegő feleségéhez vágja, miközben szegény nő imádkozik, nehogy megsérüljön a gerince a hátán csattanó övcsattól, végül, elunván az őrült dühöngést, eldől, mint a rohadt nád, és alszik egyet, az emberi mivoltából kivetkőzött pszichopata fenevad.

Hírdetés

Bántalmazó viselkedése lerántja a leplet narcisztikus személyiségéről, aki mindig mindent jobban tud, aki mindenkinél különb, alkalmasabb mindenre, mint bárki más, és a Nap is neki köszönheti, hogy ilyen nagyszerű felület veri vissza a fényét, mint amilyen ő. Így viszont teljesen hiteltelen, józan gondolkodású ember csak nagyon rövid ideig tudja komolyan venni az ilyet, amitől ő persze rettenetesen meg tud sértődni.
Ezek után fölvetődik a kérdés, miért foglalkozik egy sértett, hiteltelen, komolyan nem vehető gazemberrel a teljes magyar nyilvánosság hetek óta, nap nap után, reggel, délben és este. Nagyon egyszerű a válasz: azért, mert az illető áruló. Oda piszkít, ahol eddig evett. És mint tudjuk, az áruló, bár mindenkinek unszimpatikus, no de az árulás, az sokakban felcsillanthatja a reményt, talán most, felkapaszkodva az árulás keltette hullámokra véget vethetnek eddigi politikai sikertelenségüknek. Az Orbán-fóbiások roggyant seregei most abban látják az utolsó szalmaszálat, hogy az áruló az ügyészségen vádolta meg a nemzeti kormányt és magát a vádhatóságot, hogy összejátszva megmásítottak egy nyomozást. Erre egy olyan hangfelvétel szolgál számukra bizonyítékul, amit a bántalmazó gazember készített az akkor még kormánytag feleségével folytatott beszélgetésről. Ez a semmi konkrétumot nem tartalmazó, rossz minőségű, zavaros felvételen szereplő beszélgetés javarészt úgy zajlott, hogy a felvételt készítő gazember az akkor még kormánytag felesége szájába adta azokat a kijelentéseket, amit most úgy tálalnak, mint legfőbb bizonyítékait az Orbán-rezsim romlottságának. 

Így aztán azért hőbörögnek az árulóval az élen, hogy azonnal mondjon le mindenki, a legfőbb ügyész, a miniszterelnök, jöjjenek be az ENSZ-csapatok, mindegy, csak bukjon a Fidesz, meg az Orbán. Szánalmas és egyben tragikus.

Szánalmas, hogy ilyen mélyre kell süllyedniük azoknak, akiknek semmilyen politikai válasza nincs a háború és a béke kérdésére, az illegális migráció fenyegető hatásaira vagy az európai kontinens gazdasági hanyatlására, mégis a hatalomra törnek. És tragikus, milyen sokan bedőlnek ennek a próbálkozásnak jobban gyűlölve a kormánypártiakat, mint amennyire féltik hazánk eddig elért eredményeit. Súlyos csalódás lesz ennek a vége.
Mindenesetre a Központi Nyomozó Főügyészség megvizsgálja minden kijelentését a hangfelvételnek és a készítőjének is. Ha bűncselekmény gyanúja merül föl, majd nyomoznak is. De az jól látszik, hogy az atombombának hazudott lufi, ahogy Gulyás Gergely miniszter fogalmazott, kipukkadt. A kormány a helyén, a rendszerváltás most is elmaradt. Nagyhét van, jó lenne kicsit mindannyiunknak magunkba szállni és elcsendesedni. Várva az igazi messiást.

Gajdics Ottó – www.magyarnemzet.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »