G. Soros az alapítványainak adta a vagyona nagy részét – túl egyértelmű volt bizonyos szál…

G. Soros magyarországi zsidó származású amerikai világléptékű spekuláns és fő bajkeverő, a háttérhatalom előretolt hadoszlopa 18 milliárd dollárt, vagyis közel 4800 milliárd forintot utalt át az Open society Foundations-nek – írja a Wall Street Journal. Így a világ átlagembere már nem kötheti a világméretű fellazítást és átalakítást egy bizonyos származású emberhez…

Ezzel Soros alapítványaihoz került a milliárdos vagyonának nagy része, amelyet a lap nagyjából 23 milliárd dollárra becsül. Így a Soros alapítvány egy csapásra az Egyesült Államok második legnagyobb, jótékonyak álcázott, a háttérhatalom szolgálatában álló alapítványává lépett elő, amelynél csak a hasonló paraméterű Bill Gates alapítványa kezel több pénzt. A Wall Street Journal forrásai szerint pedig Soros a vagyonának többi részét is átutalja majd az alapítványoknak.

Hírdetés

Soros György 1984-ben hozta létre az Open Society Foundations-t vagy Nyílt Társadalom Alapítványokat, amely a honlapja szerint több mint harminc kisebb, nemzeti és regionális Soros-alapítvány működését koordinálja, alapítása óta pedig eddig 14 milliárd dollárt költött „jótékony” célokra szerte a világon. Idén eddig több mint 940 millió dollárt költött el az alapítvány. A „jótékony célok” a világ teljes átalakítását jelentik a nagyon szűk világelit terveinek megfelelően.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »