Fury: Gyorsan végzek az öreggel!

Nem kellett sokáig várni Tyson Fury (24-0-0, 18KO) válaszára, aki szombat este lép szorítóba Düsseldorfban, hogy legyőzze a WBO/WBA/IBF/IBO nehézsúlyú világbajnokát, Vlagyimir Klicskót (64-3-0, 53KO). Az ukrán korábban bolondnak nevezte veretlen brit kihívóját.

Szombat este vélhetően zsúfolási megtelik Düsseldorfban a városi stadion, ahol elképesztő szócsaták után a ringben is összecsap egymással a WBO/WBA/IBF/IBO szervezetek nehézsúlyú világbajnoka, Vlagyimir Klicsko, és hivatalos kihívója, Tyson Fury. A felek eddig úgy sértegették egymást, mintha ezért külön pontokat adnának, legutóbb az ukrán klasszis egyszerűen abnormálisnak, beteg elmének nevezte a veretlen britet. Persze több sem kellett Furynak, azonnal visszavágott a maga módján.

Hírdetés

– Remélem Vlagyimir rendesen felkészült, ám ennek ellenére nem fog sok időt a ringben tölteni. Nagyon gyorsan kiütöm az öreget. Tudják, régi bajnok, majd új bajnok. Ennyi. Most nem mondanék többet, mert nem szeretném, hogy berezeljen tőlem, és megint lemondja a meccsünket. Most tehát visszafogom magam, de a ringben könyörtelen leszek – jelentette ki a Bild hasábjain Tyson Fury.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »