Furgon rohant egy ausztrál keresztény központba

Az eset Canberrában történt. A jármű egy keresztény szervezet irodájába hajtott mielőtt felrobbant. Egyelőre úgy tudni, hogy senki sem sérült meg.

Gázpalackokkal megpakolt mikrobusz rohant bele egy canberrai keresztény szervezet irodájába helyi idő szerint szerda este. A furgon felrobbant, miután az épületbe csapódott, de az eddigi hírek szerint az épület üres volt, ezért senki sem sérült meg. Az ausztrál rendőrök egyelőre nem adtak tájékoztatást a sofőr állapotáról, azt valószínűsítik, hogy az autóban meghalt, írja a Daily Telegraph ausztrál aloldala.

Hírdetés

Lyle Shelton, az Ausztrál Keresztény Lobbi nevű szervezet canberrai vezetője azt közölte, hogy a rendőröktől tudta meg, hogy belehajtottak az Eternity House nevű irodájukba. Azt mondta, hogy az elmúlt időszakban kaptak fenyegető leveleket, ezek között halálos fenyegetés is volt, de nem reagálták túl. Shelton hálás, hogy senki sem sérült meg.

A rendőrség egyelőre nem közölt részleteket a támadókról. Összesen annyi tájékoztatást adtak, hogy gázpalackok voltak az autóban, ezek robbantak fel, vélhetően szándékos támadás történt. Az sem tiszta, hogy meghalt-e az ütközésben, egyesek úgy tudják, hogy kórházban kezelik a sofőrt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »