Fucsovics Márton felsőtestétől hangos az Australian Open – videó

Fucsovics Márton felsőtestétől hangos az Australian Open – videó

A magyar teniszező annyira kipattintotta magát, hogy ő lett a torna mémje.

A történet azzal indult, hogy Fucsovics Márton a torna első fordulójában elképesztően izgalmas, ötszettes meccsen verte az argentin Federico Coriát, hogy a feszültség a végén így, óriási félmeztelenkedés formájában szakadjon ki belőle – fogalmaz a 444.hu.

Mindez azonnal felkavarta a teniszközeget, a Tennis World USA például „Australian Open: Marton »Hulksovics« shows incredible upper body” vagyis „Ausztrál Open: »Hulksovics« Márton hihetetlen felsőtestet villantott” címmel számolt be a fontos szakmai fejleményről.

De „Fucsovics-Hulksovics” mémesedése ezzel nem ért véget, sőt!

Amikor korábbi világelső, a ranglistán jelenleg 8. orosz Danyiil Medvegyev megszerezte az utolsó pontot a szerdai, Millman elleni meccse végén, a vicces, egyedi ünnepléseiről is ismert sztárjátékos felhúzta a nadrágja egyik szárát és megfeszítette a combizmát.

A meccs utáni, az egész stadionban kihangosított pályainterjú elején a kérdező, Jim Courier egykori világelső rögtön a bizarr ünnepléséről kérdezte, amire a jókedvű Medvegyev azzal válaszolt, hogy fizikálisan pompásan érezte magát meccs közben és „valószínűleg sokan látták Márton meccs utáni fotóit a közösségi médiában”. Courier egyből kapcsolt és visszakérdezett, hogy Fucsovicsról beszél-e, kapásból hozzátéve, hogy a magyar versenyző

„úgy nézett ki, mint Thor”.

„Igen” – válaszolta erre Medvegyev. – Azt hiszem, én egy kicsivel kevésbé vagyok izmos, mint ő, úgyhogy ezzel egy kicsit saját magamat nevettem ki. Nekem is van azért némi izmom, de nem túl sok”.

Nyitókép: MTI/EPA/Fazry Ismail

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »