Friss információk Gesztesi Károly búcsúztatásáról

Friss információk Gesztesi Károly búcsúztatásáról

A szűk családot várják csak a váratlanul elhunyt színművész temetésére, ezért külön róhatják le a kegyeletüket a pályatársak és a rajongók.

Január 13-án, hétfőn este a Vígszínház Házi Színpad nevű stúdiójában tartják a hétvégén elhunyt Gesztesi Károly búcsúztatóját. A Bors információját Eszenyi Enikő, a színház igazgatója is megerősítette az Indexnek.

A 19 és 23 óráig tartó megemlékezésen találkozhatnak azok, akik valaha együtt játszottak, jó kapcsolatot ápoltak Gesztesivel, miközben róla készült fotókat vetítenek majd a megjelenteknek. Ez az esemény nem nyilvános.

Hírdetés

A Bors úgy tudja, hogy a tervek szerint Gesztesi Károly rajongói és tisztelői, illetve azok, akik nem kaptak meghívót az eseményre, aznap a Vígszínház Pannónia utcai oldalán róhatják le kegyeletüket, például virággal és gyertyagyújtással.

Az 56 éves korában elhunyt színész temetésén csak a szűk család vesz majd részt, még a barátok sem lesznek jelen, a szertartás helye és ideje ezért nem ismert.

Gesztesi Károly a hétvégén vesztette életét, miután autóvezetés közben a budapesti Ferdinánd hídnál rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött a segítség, és próbálták ötven percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »