Frászt kaptak a nézők, amikor közéjük esett egy ragadozó

Frászt kaptak a nézők, amikor közéjük esett egy ragadozó

Egy nyest zuhant a nézők közé múlt szombaton előadás közben.

Előadás közben zuhant le egy nyest a nézőtérre a Miskolci Színházban szombaton – írta a borsod24.com beszámolója alapján a 24.hu. Javában ment az Üvöltő szelek előadása, amikor lehullott az állat, de szerencsére a nézők jól kezelték a helyzetet, egy beszámoló szerint ugyanis többen is a telefonjaik világításával segítették a színház munkatársait, amíg megfogták a betolakodót. A teátrum szerint később a Régiposta utcán szabadon is engedték.

Hírdetés

A színház szerint nem alakult ki pánikhangulat, a színészek is csak a darab végén szereztek tudomást a történtekről, amiért az intézmény vezetősége hálás. Az intézmény ígéretet tett arra is, hogy átvizsgálják az egész padlást, hogy a későbbiekben ne kerülhessen sor hasonló malőrre.

A borsodi lap szerint a közösségi oldalakon később megjelent egy hír, miszerint a közeli mélygarázs parkolóőre talált egy rossz állapotban lévő nyestet, akit elhelyezett egy dobozban, majd a Mályi Madármentő Állomás munkatársait hívta segítségül. Lehoczky Krisztián, az állomás vezetője viszont vasárnap reggel arról számolt be, hogy a nagyon rossz állapotban hozzájuk került nyest sajnos a gondos kezelés ellenére sem maradt életben.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »