Franciaország: Megkéseltek egy anyát és három lányát

Franciaország: Megkéseltek egy anyát és három lányát

Életveszélyben van egy 8 éves francia kislány, miután kedden két nővérével és anyjával együtt megkéselték. A 37 éves támadót őrizetbe vették – írta a Time.com.

A Mohamed B.-ként azonosított, 37 éves támadó az első hírek szerint azért késelte meg a vakációzó kislányokat és anyjukat, mert azok túl lenge öltözetben voltak. Ezt azonban cáfolni igyekezett a helyi ügyész, mondván, az azóta elfogott késelő nem tett erre utalást.

A nő, valamint 8, 12 és 14 éves lányai egy délkekelet-franciaországi üdülőhelyen, Garde-Colombe-ban üdültek épp, amikor a támadó rajtuk ütött a bungalójuk előtt. A kislányon kívül a többiek relatíve jól vannak, legalábbis nem szenvedtek életveszélyes sérülést. Mindannyiukat ugyanabba a kórházba szállították.

Hírdetés

A férfi egyébként ugyanott nyaralt a feleségével, és autóval elmenekült a helyszínről. A rendőrség néhány perccel később utolérte.

A korábbi hírek szerint a támadó azért késelte meg a családot, mert úgy gondolta, hogy nem megfelelő az öltözékük, ezt azonban Raphael Balland helyi ügyész tagadta, mondván, az őrizetes egyetlen erre utaló szót nem ejtett.

Az RT.com orosz állami hírszájt azonban még mindig így tálalja a hírt. Információik szerint a Mohamed B.-ként azonosított késelő azt nehezményezte, hogy a nő és a lányok csak sortot és pólót viseltek az üdülőben. (hvg.hu)


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »