Fotókon és videón a Teréz körúti robbantó!

Fotókon és videón a Teréz körúti robbantó!

A kamerafelvételek elemzését és minőségük feljavítását követően közzétette a rendőrség a Teréz körúti robbantó képmását, illetve a robbantásról készült videót.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. Az ismeretlen férfi körülbelül 170 centiméter magas, 20-25 év körüli, aki az elkövetéskor világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt. Az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek nettó 10 millió forint díjat tűzött ki.

Hírdetés

A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, Kontrát Károly hétfőn az Országgyűlésben egy napirend előtti felszólalásra válaszolva közölte: még a nap folyamán nyilvánosságra hozza a rendőrség azt a videofelvételt, amelyen látható a szombati esti Teréz körúti robbantás elkövetője.

Kontrát Károly elmondta, a nyomozást nagyban segítheti az egyik utcai kamera által készített felvétel. Azt kérik az emberektől, hogy segítsenek az elkövető mielőbbi elfogásában – tette hozzá.

A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben, 145 kamerafelvételt foglaltak le eddig. Az államtitkár értékelése szerint a támadás a rendőrök, a rendőrség, a magyar emberek biztonsága ellen irányult.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »