Fotókon a sérült újbudai rendőrgyilkos és a halált okozó fegyver

Fotókon a sérült újbudai rendőrgyilkos és a halált okozó fegyver

Csak hogy a TV2-nek legyen még mit ellopnia, bemutatjuk a kórházi ágyon fekvő Szakács Szilárdot és a gyilkos fegyvert:

A lépcsőház elsötétedése segítette a gyilkost

Megdöbbentő részletek a csütörtöki rendőrgyilkosságról! A Blikk megtudta, milyen körülmények között, hogyan ölte meg az őt igazoltató rendőrt Sz. Szilárd – írja szokásos stílusában bulvárlap.

Ami eddig már kiderült: csütörtökön éjszaka riadóztatták a rendőröket egy XI. kerületi, Lecke utcai bérházhoz, a lakótársuktól rettegő bejelentők szerint a földszinten albérletben élő Sz. Szilárd valóságos ámokfutást rendezett a lépcsőházban. Előbb mind a négy emeleten végigdörömbölte a szomszédok ajtaját, majd betört a fölötte lakó 80 év körüli, amputált lábú Marika nénihez.

Hírdetés

A beszámolók szerint mindenütt "démonokat látó" férfit végül három járőr próbálta kordában tartani. Aztán a mindössze 29 esztendős Baumann Pétert kétszer szíven szúrta Sz. Szilárd, és a rendőr a helyszínen életét veszítette. Társai szintén megsérültek, később ők fogták el a menekülő gyilkost.

Miután a három rendőr a helyszínre érkezett, igazoltatni kezdték a magából teljesen kikelt Sz. Szilárdot. A rutinművelet során egy kést találtak a férfinél, amely egy tokba volt helyezve. A fegyvert maga Baumann Péter tette zsebre, néhány pillanattal később azonban olyan történt, amire senki nem számított.

A lépcsőház világítása váratlanul lekapcsolódott, Sz. Szilárd pedig azonnal nekirontott Baumannak. Megszerezte a kést és habozás nélkül, kétszer egymás után szíven szúrta a rendőrt, majd a koromsötétben hadonászva a többieket is megvágta.

A sérült rendőrök üldözőbe vették az utcára kirohanó férfit, többszöri figyelmeztetés után lábon lőtték, majd elfogták.

Korábban írtuk:

Elítélt erőszakos bűnöző a szomszédjait folyamatosan terrorizáló újbudai ámokfutó

Íme a drogos rendőrgyilkos – napok óta "démonokat kergetett" a társasházban

Megszúrtak három rendőrt Újbudán, egyikük életét vesztette


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »