Fotók: Pusztított a vihar Orosházán

Fotók: Pusztított a vihar Orosházán

Mint arról beszámoltunk, a Dél-Alföld megyéire másodfokú riasztást adtak ki a várható viharok miatt – az Országos Meteorológiai szolgálata nem tévedett. Orosházán a kórház tetőszerkezetére is rádőlt egy fa, viharkárok miatt nem jár a vonat, valamint lezárták a 47-es főutat is.

http://mno.hu/

 

Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere szerint a vihar húsz perc alatt söpört végig a városon. A kórháznak a krónikus osztályának tetőszerkezetére dőlt rá egy fa, onnan át kellett helyezni máshova a betegeket – értesült az MTI. Ugyanakkor fa dőlt egy idősek otthona udvarára, a szakrendelő és a piac tetőszerkezetét megbontotta a szél, utóbbinak a felét le is vitte. Sok helyen nincs áram, és lehetséges, hogy hétfőn az egyik óvodát nem tudják kinyitni, mert ott is gondok vannak – tette hozzá a városvezető.

http://mno.hu/

Hírdetés

 

Este fél 8-ig 150 bejelentést kaptak a tűzoltók és a katasztrófavédelem – mondta Baráth Ilona, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

http://mno.hu/

Faágak borítják a 47-es számú főút Orosháza környéki szakaszát, valamint a vasutat, ezért jelenleg a közúton nem engedik a forgalmat, és nem jár a vonat sem Orosháza és Szeged között – tette hozzá Baráth Ilona.

http://mno.hu/

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »